Categories: Expertul zilei

Ce spune dantura despre personalitatea ta? Cum îți poate influența dantura destinul? Ne explică Lidia Fecioru

Dantura îți poate oferi multe detalii despre personalitatea ta, dar și a persoanelor din jurul tău.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” difuzată la Antena 3, Lidia Fecioru ne-a povestit o serie de caracteristici a fiecărui tip de dantură și ce elemente definitorii sunt reprezentative pentru personalitatea unei persoane.

Dantura este cartea de vizită a unei persoane

„Chiar dacă își modifică strungăreața, își modifică destinul. Dinții sunt ca o carte de vizită. Noi vedem imediat cartea lui de vizită. Așa poți să îți dai seama despre sănătatea corporală. Dinții țin foarte mult de câștig.

Oamenii cu dinți subțiri, mici și ușor curbați sunt oameni care nu fac bani în viața lor. Doar supraviețuiesc în viață.

Cei care bârfesc au probleme cu dinții. La un om cu strungăreață să te gândești de zece ori înainte să îi spui un secret.

„Școala interioară”, așa se numesc dinții incisivi. Se mai spune că cu cât avem mai puțini dinți în gură, cu atât suntem mai săraci și în interior și în exterior.

Cu cât au mai mulți dinți, sunt din medii mai înalte, au oportunități. Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris.

Cei care au dinții drepți au coloană vertebrală, ajung în posturi de conducere”, a spus Lidia Fecioru.

Incisivii frontali sunt cel mai puternic asociati cu personalitatea. Asadar, niste dinti mari, frumosi, luminosi, cu un aspect placut si regulat descriu o persoana sigura de ea, populara, iubita si respctata. Toti o vor in preajma lor si aduce mult tonus si positivism. Forma incisivilor trebuie sa se potriveasca cu forma fetei, partea superioara reflectand forma barbiei, rasturnata. Ei trebuie sa fie putin mai lungi decat incisivii laterali pentru a da un aspect mai tanar si vesel.

Incisivii laterali descriu sensibilitatea. La persoane cu inteligenta emotionala sunt mai mici ca dimensiuni decat cei frontali, usor rotunjiti sau in forma de lacrima.

Caninilor li se atribuie agresivitatea, asa ca persoanele cu caninii mai proeminenti si ascutiti stiu ce vor si se lupta pentru ideile si drepturile lor, si in general personalitatea lor intimideaza, intocmai ca animalele ce isi arata coltii intr-o confruntare. Din contra, cei cu caninii rotunjiti si delicati sunt perceputi ca fiind potentiale victime si starnesc in subconstientul celor din jur senzatia ca pot fi dominati si manipiulati usor.

Premolarilor le sunt associate istetimea, spontaneitatea, creativitatea. Cu cat acestia sunt mai ascutiti, aceste persoane au un flux ideatic crescut, sunt buni vorbitori, lideri de proiecte, dand replici spontane si potrivite in context.

Recent Posts

Medici experți avertizează: Dacă observați aceste simptome, ar putea fi noua variantă COVID

Noua variantă COVID este KP.2, iar experții spun că este cea mai proeminentă tulpină la…

26 de minute ago

Semnal de alarmă tras de medicii dermatologi: numărul bolnavilor de cancer de piele este în creştere

Medicii dermatologi atrag atenția că din cauza modificărilor climatice, expunerea excesivă la soare și pandemia,…

56 de minute ago

Alina Bădic, previziuni pentru săptămâna 12- 18 mai. „O perioadă plină de încercări”. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

Pentru săptămâna 12-18 mai, Alina Bădic vine cu vești minunate pentru Berbeci și Fecioare, care…

o oră ago

Ce pensie și indemnizație primește un erou al Revoluției din 1989. Peste 12.800 de români încasează o indemnizație specială

Zilele acestea, Casa Națională de Pensii Publice a oferit informații cu privire la pensia primită…

2 ore ago

Colțul de Rai din România desemnat „Destinația turistică a anului 2024”

Dino Parc Râșnov, Castelul Bran, Cetățile dacice din Munții Orăștiei sau Ținutul Mănăstirilor Bucovina se…

2 ore ago

Simptomele colesterolului ridicat la femeile de 40 de ani: Top 7 semne neobișnuite de niveluri ridicate de LDL pe mâini și degete

Impactul pe scară largă al colesterolului ridicat asupra femeilor după 40 de ani  nu este,…

3 ore ago

Citeste si: