Categories: Stil de viaţă

Ce spune forma buzelor despre personalitatea ta?

Conform specialistei Anna Snodgrass, anumite caracteristici ale buzelor sunt un bun indicator al personalității tale.

Fă-ţi propria amprentă de buze şi vezi care dintre următoarele 8 amprente ţi se potrivesc, pentru a afla ce spun buzele tale despre tine:

Buzele-triunghi

Eşti extrem de grijulie. Ai capacitatea de a recunoaşte abilităţile şi talenul celor din jur şi îi ajuţi mereu să îşi atingă scopurile, chiar dacă asta înseamnă să te laşi pe tine pe locul doi. Te-ai potrivi extrem de bine în rolul de profesor, consilier sau orice fel de job în cadrul resurselor umane.

Buzele-dreptunghi

Eşti „sarea şi piperul” oricărei comunităţi, sufletul petrecerilor, persoana la care toată lumea aleargă pentru sfaturi şi ajutor. Eşti responsabilă şi preacută, ceea ce îi face pe cei din jur să se bazeze pe tine cu încredere, în orice situaţie.

Buzele-închise

Eşti extrem de încăpăţânată şi, odată ce ţi-ai fixat o idee, cu greu mai poate cineva să te facă să te răzgândeşti. Cu toate acestea, încăpăţânarea ta are şi părţi bune! Fiind foarte hotărâtă, eşti capabilă să duci la bun sfârşit orice îţi propui şi, indiferent de promisiunile pe care le faci, reuşeşti mereu să te ţii de cuvânt!

Colţurile-deschise

Dacă colţurile buzelor tale sunt deschise şi nu se ating, înseamnă că eşti te plictiseşti extrem de rapid şi îţi place mereu să te menţii ocupată. Nu poţi sta prea mult timp în acelaşi loc sau făcând aceeaşi activitate, deci găseşti mereu lucruri noi şi interesate de făcut, ceea ce îi face pe cei din jur să nu poată să ţină pasul cu tine.

Buza de jos mai plină

Eşti extrem de generoasă şi nu te sfieşti când vine vorba de a-i ajuta pe alţii, sau de a le da câte ceva chiar şi din puţinul tău. De asemenea, te pricepi foarte bine la exprimarea dorinţelor şi sentimentelor tale, ceea ce te face un foarte bun orator, scriitor, sau profesor.

Buze cu linii de stres

Liniile de stres sunt cele care traversează buza de jos în sus (aspect de buze uscate). Acestea reprezintă lucrurile sau micile probleme care te îngrijorează şi de care nu ai avut încă timp să te ocupi.  Dacă apar şi pe buza de jos, ele reprezintă lucrurile despre care nu vrei să vorbeşti deşi, probabil, ar trebui să o faci!

Buze cu contur închis

Conturul închis în printul buzelor tale, este o indicaţie a faptului că eşti copleşită atât de viaţa ta personală, cât şi de cea profesională. Eşti „D-na Stres”, ceea ce înseamnă că eşti supusă la mai multe „probleme” în viaţa de zi cu zi decât poţi duce. Sentimentele copleşitoare pot duce la mai multe tipuri de probleme de sănătate legate de stres, aşadar, ar fi cazul să le rezolvi!

Sursa: csid.ro.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

11 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

11 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

12 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

12 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

13 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

13 ore ago

Citeste si: