Categories: Stil de viaţă

Ce sunt îngerii și care este rolul lor. Parapsiholog: Trebuie să luăm legătura cu ei!

Ce sunt îngerii și care este rolul lor. Un parapsiholog explică ce trebuie să facem ca să luăm legătura cu ei! Iată cum îi poți invoca!

Cum să ceri ajutorul îngerului tău păzitor! Îngerii au fost legătura noastră cu Sursa Divină, încă de la începutul căutării misterelor vieții și a naturii existenței noastre.

Ei sunt, de asemenea, un aspect al relației noastre cu Sursa care reprezintă intenția totală a bunătății, purității și luminii. Îngerii aparțin întregii umanități, nu unei religii anume. Ei sunt și un ajutor de nădejde când vorbim de creșterea personală și evoluție spirituală.

De ce, atunci, unii oameni spun că au văzut un înger? Pentru că îngerii pot lua o figură corporală pentru a îndeplini o misiune în fața oamenilor. Biblia ne spune că apar ca bărbați îmbrăcați în alb. Imaginea populară a îngerului înaripat (cu aripi) este o reprezentare artistică a acestor spirite pentru a însemna că sunt din cer și nu de pe pământ.

Parapsihologul Liviu Andronovici a spus adevarul despre lumea angelica, asadar care este rolul ingerilor in viata noastra: Ce sunt, cum ii putem auzi, cum primim mesajele de la ei, cum le interpretam, cum comunicam cu lumile angelice.

Sunt fiinţe de lumină, angelice

Prezent in cadrul emisiunii ‘Lumea Nevazuta’, difuzata de Antena Stars, Liviu Andronovici, parapsiholog, dar si scriitor, a explicat ce sunt ingerii si care este rolul acestora in vietile noastre.

„DAcă pornim de la biblie, acolo sunt doar 2 arhangheli, Mihail si Gabriel. Însă sunt referiri foarte multe şi în Biblie la alti arhangheli, existenţa lor. In Coran apar 4, In Cabbala, mai mulţi. Dar sunt mult mai multi aceşti arhangheli, poate că noi nu îi ştim pe toţi. Noi cumva trebuie să luăm legătura cu ei, ca nu degeaba sunt. Ei sunt fiinţe de lumină, angelice, deci îngeri, sunt îngeri înăltaţi”.

“Sunt mai multe moduri, nu sunt foarte grele. Consider că dacă ai clar vedere şi clar auz. Clar vedere înseamnă să îi vezi dar sunt în subtil, nu in planul fizic, ochiul vede o anumită zonă de lumină. Nu îi putem vedea cu ochii fizici. Sunt energii subtile, sunt de lumină.

Putem lua legatura cu ei prin invocare: Dragul meu înger sfânt Arhanghel Mihail, sau Rafael sau oricare, fiecare cu cine reuseşte să comunice mai usor, te rog ajută-mă. Si s-ar putea să nu auzi răspunsul. Care e soluţia? Simplu, ceri un exemplu, sa se întâmple ceva, sa scârtaie, sa pocnească, sa cada ceva, ceri un semn. La usa, la fereastra, gasesti.

Problema e sa cauti, cine nu cauta niciodata nu gaseste

Pentru ca aceasta comunicare este permisa oricui.Sunt multi invetatori care au spus: eu aud in cap mai intai aceea informatie si dupa aceea o transpun pe hartie in scris. Dar mai intai trebuie sa o inteleg eu. Intotdeauna invetatorii au fost legati de aceasta lume subtila. Ei de acolo au primit toate informatiile realizarilor, minunilor pe care ei le-au facut”, a spus Liviu Andronovici.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

4 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

4 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

5 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

6 ore ago

Citeste si: