Ceaiul bogat în vitamine cu efecte anticancer! Mereu arunci ingredientele la gunoi fără să știi ce proprietăți miraculoase au!

În aproape toate gospodăriile, vedem ceapa tocată și folosită ca ingredient esențial pentru prepararea alimentelor. Cel mai probabil, bulbul interior al cepei este folosit și coaja este aruncată. Acea coajă, care este considerată nesemnificativă, poate fi de fapt folosită în atât de multe moduri.

În zilele noastre, oamenii sunt conștienți deacest aspect și implementează conceptul de gătit zero deșeuri. Deci, în lumina acestui concept, haideți să cunoaștem beneficiile cojii de ceapă.

Cei obișnuiți să bea ceai pot avea servi această băutură preparată cu coji de ceapă. Ceaiul făcut cu coajă de ceapă conține foarte puține calorii. Ceaiul făcut cu coji de ceapă este mai benefic în comparație cu băuturile gazoase bogate în calorii.

Cojile de ceapă sunt o sursă bogată de mulți nutrienți. Conțin vitamina A, care este foarte bună pentru vedere. De asemenea, conțin vitamina C și E care pot fi utilizate în tratamentul pielii.

Aveți o problemă de mâncărime sau erupții cutanate? Ceaiul din coajă de ceapă este ceea ce aveți nevoie cel mai mult, deoarece are proprietăți antifungice. Această băutură poate fi un remediu perfect pentru problemele de piele dar va trebui să ne asigurăm că nu sărim peste medicamentul prescris de medic.

Dacă suferiți de probleme cu colesterolul ridicat, cojile de ceapă pot fi un medicament bun pentru voi. Cojile de ceapă sunt o sursă bogată de flavonoide. Flavonoidele sunt compuși polifenolici și, conform unor studii, pot îmbunătăți nivelul de colesterol.

Potrivit unui studiu, flavonoidele pot îmbunătăți colesterolul rău sau lipoproteinele cu densitate scăzută la persoanele care suferă de obezitate. Persoanele obeze sunt expuse unui risc sever de boli cardiovasculare. Flavonoidul care joacă un rol predominant în reducerea acestor niveluri de colesterol rău se numește Quercetin. Acest flavonoid nu afectează nivelul bun de colesterol.

Cojile de ceapă conțin și proprietăți antioxidante care ajută la eliminarea simptomelor de răceală, tuse și gripă. Îndepărtează astfel pericolul infecțiilor sezoniere.

 

 

Recent Posts

O doctoriță celebră a murit subit la 48 de ani. Persoanele care au cunoscut-o sunt în stare de ȘOC

Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit. Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în…

23 de minute ago

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

53 de minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

o oră ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

2 ore ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică