Din cuprinsul articolului
Majoritatea oamenilor știu că frunzele de dafin sunt o plantă comună folosită în gătit. Dar această plantă culinară este cunoscută și pentru proprietățile sale medicinale vechi și pentru diferitele beneficii pentru sănătate.
Ceaiul din frunze de dafin este o sursă bună de vitamina A, vitamina B6 și vitamina C. Deși există multe afirmații despre beneficiile ceaiului din frunze de dafin, nu toate au fost dovedite.
Beneficiile sale merg dincolo de savoare, deoarece are utilizări diferite atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe, rezultând remedii extrem de eficiente pe care oamenii ar trebui să le cunoască dacă sunt iubitori de medicamente.
Datorită faptului că este diuretic, dafinul ajută la eliminarea toxinelor din organism și facilitează activitatea rinichilor.
Pentru a pregăti ceaiul, trebuie să fierbi câteva căni de apă cu trei foi de dafin.
În orice caz, înainte de a-l consuma, primul lucru de făcut este să consultați un expert în sănătate, astfel încât acesta să fie cel care ghidează procesul și să indice ce este cel mai potrivit pentru fiecare persoană.
Conform portalului Mejor con Salud, datorită faptului că are o acțiune vasoconstrictivă, ajută la reglarea circulației sângelui și relaxează impulsurile nervoase. Din acest motiv, este ideal dacă persoana suferă de migrene sau dureri de cap. Poate ameliora chiar durerile de gât sau de umăr.
Ministerul de Interne anunţă că va fi schimbat actualul sistem de numeritoare a Codului Numeric…
„Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…
Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…
Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările miraculoase,…
Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…
Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…