Ceaiul de mere: beneficii pentru pierderea în greutate. Cum să-l faceți acasă?

Ceaiul de mere este ușor de făcut și poate fi consumat cald sau rece. Iată cum să preparați ceaiul de de mere care poate ajuta la pierderea în greutate.

Mărul este un fruct cu utilizări multiple și beneficii pentru sănătate. Fie că vă place să îl mâncați crud sau să îl aruncați în salate, cremă, budinci, transformați-l în plăcinte și prăjituri sau faceți curry din el – merele nu dezamăgesc niciodată. Sunt minunate de gustat atât în preparatele dulci, cât și în cele sărate și sunt pline de nutrienți. Acestea au o serie de beneficii pentru sănătate, variind de la reglarea glicemiei și a colesterolului până la a vă ajuta să vă mențineți greutatea sub control.

Acesta este motivul pentru care consumul de mere în cantitatea și modul adecvat vă poate ajuta să pierdeți aceste kilograme în plus.

Deși o mulțime de oameni știu despre oțetul de cidru de mere și beneficiile sale de slăbire, nu mulți oameni sunt conștienți de cealaltă băutură de mere care vă poate ajuta să slăbiți – ceaiul de mere. Este o băutură pe care o puteți prepara acasă și consuma imediat pentru a stimula arderea grăsimilor și a reduce pierderea în greutate.

Ce este ceaiul de mere?

Ceaiul de mere este un amestec care se face prin fierberea feliilor de mere împreună cu frunzele de ceai negru și care poate fi condimentat cu scorțișoară și cuișoare. Ceaiul poate fi consumat cald sau rece și este ușor dulce și aromat. Băutura are o serie de beneficii pentru sănătate, ceea ce o face o băutură excelentă pentru slăbit.

Iată câteva beneficii pentru sănătate ale ceaiului de mere care îl fac excelent pentru pierderea în greutate:

  1. Sporește imunitatea: ceaiul de mere conține cantități bune de vitamina C, care este infiltrată în apa clocotită atunci când feliile de mere sunt cufundate în el. Un sistem imunitar bun este crucial pentru pierderea eficientă în greutate.
  2. Combate colesterolul: fibrele și polifenolii antioxidanți prezenți în pulpa de mere și în piele pot ajuta la scăderea nivelului de lipoproteine cu densitate scăzută (LDL) sau colesterol rău din sânge și, prin urmare, favorizează arderea grăsimilor.
  3. Favorizează digestia: un sistem digestiv sănătos este legat de o slăbire mai bună, iar ceaiul de mere poate contribui la o bună digestie, deoarece merele au cantități bune de fibre solubile în ele. Fibrele solubile sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind excelente pentru pierderea în greutate. Merele au, de asemenea, acid malic, care asigură un sistem digestiv sănătos.
  4. Reglează zahărul din sânge: Merele au zaharuri naturale sub formă de fructoză, precum și antioxidanți, care îmbunătățesc echilibrul metabolic și reglează, de asemenea, nivelul zahărului din sânge. Previne orice creștere sau scădere bruscă a nivelului de zahăr din sânge, eliminând nevoia de a mânca mai des.
  5. Sarace in calorii: Merele sunt fructe cu calorii negative, ceea ce inseamna pur si simplu ca sunt foarte sarace in calorii. Un măr de dimensiuni standard conține aproximativ 50 de calorii la 100 g de fructe, potrivit Departamentului Agriculturii din Statele Unite. Deci, indiferent dacă preferați să le consumați sau să le beți sub formă de ceaiuri, merele vă pot ajuta să mențineți un număr scăzut de calorii.

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

o oră ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

2 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

3 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

4 ore ago

Citeste si: