Din cuprinsul articolului
Pătrunjelul este o plantă care este folosită pentru diferite preparate culinare. Cu toate acestea, cu doar două linguri din această plantă, se furnizează 2% calciu, fier și acid folic de care organismul are nevoie zilnic; 12% vitamina A; 16% din vitamina C și mai mult de 150% din vitamina K, relatează ziarul spaniol AS.
În altă ordine de idei, această plantă poate fi consumată sub formă de suc, iar conform portalului Sports World, este de preferat să o bei pe stomacul gol, cu scopul de a obține următoarele beneficii în organism.
Ingrediente
Pregătirea
Ceaiul de pătrunjel dimineața este ideal pentru slăbit, deoarece accelerează metabolismul și ajută la detoxifiere.
Ceaiul nu face însă minuni și pentru a vedea rezultate trebuie făcute modificări în dietă și trebuie adăugată o rutină de exerciții fizice.
In consecinta, pentru a obtine beneficiile, este necesar sa se fierbe un litru de apa si cand ajunge la punctul de fierbere se adauga un buchet mare de patrunjel proaspat si se lasa sa stea 15 minute. Ulterior, poate fi consumat cald sau rece timp de 15 sau 20 de zile.
STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…
Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…
O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…
Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…
O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…
De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…