Categories: Stil de viaţă

Ceaiul din această legumă topește grăsimea de pe burtă. Secretul femeilor franceze

Ceaiul , făcut dintr-o legumă pe care mulți dintre noi o neglijăm, topește grăsimea din burtă și are o grămadă de alte efecte benefice pentru organism.

Apa de anghinare este cunoscută printre francezi ca un remediu pentru flatulență și indigestie. Această băutură este făcută din legume întregi, inclusiv frunze, tulpină, miez și flori. Se consuma atat la rece cat si la cald. Ajută la curățarea organismului de toxine și îmbunătățește digestia, fiind în același timp o sursă de mulți nutrienți precum vitamina A, C și B1, fier, magneziu, zinc și calciu.

Ceaiul curăță organismul de toxine și îmbunătățește digestia

Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Deși apa de anghinare este acum considerată o tendință începută de femeile franceze, ceaiul de anghinare, care este de fapt apă caldă de anghinare, a fost de multă vreme foarte popular în Vietnam. Acolo se numește tra atiso și se face din frunzele, tulpinile, rădăcinile și florile anghinării și se consumă ca remediu pentru durerile de cap, diabet și o serie de alte afecțiuni.

Beneficiile consumului de apă/ceai de anghinare Apa de anghinare este excelentă pentru stimularea imunității, deoarece este bogată în vitamina C și antioxidanți și, de asemenea, poate ajuta la ameliorarea stresului și a anxietății, având în vedere cantitățile mari de magneziu, zinc și potasiu, potrivit The Health Site.

Secretul femeilor franceze

Beneficiile potențiale suplimentare includ scăderea nivelului de colesterol, protejarea ficatului de toxine și stimularea digestiei, plus că este un diuretic foarte eficient și un aliat anti-îmbătrânire a pielii. Apa de anghinare are cu siguranță potențial anti-balonare, deoarece extractul de cinarina din acest aliment stimulează producția de bilă, care ajută intestinele să digere grăsimile și să absoarbă vitaminele din alte alimente.

În plus, ea și silimarina sunt doi antioxidanți care au fost legați de îmbunătățirea funcției hepatice și de detoxifiere, iar eliminarea toxinelor poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea umflăturilor.

Reteta de ceai cu anghinare

Fierbi anghinarea și folosești apa în care le-ai fiert. Îl poți consuma la mese, îl poți bea dimineața, îl poți adăuga în supe, smoothie-uri sau îl poți folosi ca bază pentru gătit. Nu există o cantitate recomandată pe porție pentru apă de anghinare, așa că o puteți bea după cum doriți.

Recent Posts

Se întâmplă în România! Un pacient stă cu piciorul rupt de 10 zile, pentru că medicul chirurg și anestezistul sunt certați

Pacient neoperat din cauza unui conflict între medici. Caz incredibil într-un spital din România. Când…

15 minute ago

Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente. „Ultimile zile cu Jupiter în Taur aduc prosperitate”. Află care sunt zodiile favorizate de astre

Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente. Astrologul dezvăluie cele trei zodii care vor avea parte…

46 de minute ago

Bărbații peste 50 de ani ar trebui să evite să mănânce ACEST aliment popular la micul dejun

După vârsta de 50 de ani, bărbații ar trebui să meargă puțin mai des la…

o oră ago

Cele mai bune ceaiuri care vă pot ajuta să pierdeți în greutate, potrivit unui dietetician

Cele mai bune ceaiuri de slăbit. Un dietetician a dezvăluit care sunt cele mai eficiente…

2 ore ago

Gelul inovator care ar putea opri efectele nocive ale alcoolului. Cum funcționează și ce conține

Gelul inovator. Cercetătorii au dezvoltat un gel proteic care neutralizează alcoolul înainte de a intra…

2 ore ago

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Modalitatea corectă de reutilizare și depozitare a uleiului

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Îndemnând la o precauție…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra