Combinația miraculoasă care poate curăța în mod natural arterele înfundate și poate reduce colesterolul rău

Carbohidrații sunt ingerați prin dieta zilnică și transformați în glucoză în organism. Este principala sursă de energie a organismului. Prin urmare, este foarte important pentru funcționarea organelor precum creierul. Cu toate acestea, această substanță necesită precauție extremă.

Nivelurile crescute de zahăr din sânge din cauza consumului excesiv de alimente dulci cresc riscul de a dezvolta boli metabolice cronice, cum ar fi diabetul. Și, în timp, îți poate afecta și inima, ficatul, vasele de sânge și rinichii. În cazuri foarte severe, poate duce la moarte.

Potrivit medicilor, colesterolul „este o substanță ceară, asemănătoare grăsimii, care se găsește în toate celulele corpului tău. Organismul uman are nevoie de niște colesterol pentru a produce hormoni, vitamina D și substanțe care ajută la digerarea alimentelor, astfel încât produce tot colesterolul de care are nevoie”, explică Medline Plus.

Sursă foto: Robert Owen-Wahl/Pixabay

Dacă aveți prea mult colesterol în sânge, acesta se poate combina cu alte substanțe care formează placa. Se lipește de pereții vaselor de sânge. Această acumulare se numește arterioscleroză. Poate provoca boală coronariană, care le poate îngusta sau chiar bloca ”, adaugă entitate!, potrivit fitwirr.com.

În ceea ce privește trigliceridele, aceasta este o altă substanță, asemănătoare colesterolului. Este cel mai frecvent tip de grăsime găsit în organism. De asemenea, se obține din alimente bogate în grăsimi care se consumă zilnic și se obține din calorii suplimentare, de care organismul nu are nevoie imediat.

La fel ca și colesterolul, nivelurile ridicate de trigliceride din sânge pot provoca probleme grave în organism. De exemplu, acestea cresc riscul de a suferi un atac de cord sau un accident vascular cerebral, situații care pot duce la deces. Valorile acestei lipide sunt măsurate printr-un test de sânge.

Există multe remedii care sunt consumate pentru a scădea nivelurile ridicate de zahăr sau glucoză, colesterol și trigliceride din sânge. Tocmai, una dintre cele mai bune este apa de ghimbir , al cărei ingredient este o plantă medicinală consumată pe scară largă în Columbia și în diferite părți ale lumii.

Compușii din acest remediu puternic ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge sau de glucoză. De aceea este de o importanță vitală să prevenim apariția unei boli la fel de puternice precum diabetul.

În plus,  antioxidanții ajută la prevenirea peroxidării lipidelor. Adică, face posibil ca ficatul să sintetizeze colesterolul rău din alimentele procesate. În plus, acești antioxidanți ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, care fac din ghimbir o opțiune ideală pentru reducerea colesterolului și a trigliceridelor.

Reteta pentru curățarea colesterolului rău:

Ingrediente:

  • 4 căni de apă.
  • ½ lingură ghimbir ras.
  • Indulcitor dupa gust (poate fi putina miere sau stevie).
  • Sucul de la 1 lămâie (opțional).

Mod de preparare:

Mai întai se fierbe apa și, când este pe punctul de a fierbe, se adaugă ghimbirul ras.
Se ia de pe foc si se lasă sa se odihnească aproximativ zece minute. Apoi, strecurați ghimbirul rămas și așteptați să se răcească licoarea preparată.
Îndulcim și adăugați, dacă doriți, puțin suc de lămâie.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

7 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

8 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

8 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

9 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

9 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra