Categories: Ştiri sănătate

Copiii nevaccinați vor fi exmatriculați. Aceștia nu vor mai putea urma nici cursuri online. „Familiile vor trebui să respecte ceea ce este necesar”

Copiii nevaccinați vor fi exmatriculați. Aceștia nu vor mai putea urma nici cursuri online. „Familiile vor trebui să respecte ceea ce este necesar”.

Muriel Bowser, primarul Washingtonului în vârstă de 50 de ani, a confirmat că primăria nu va permite învățarea la distanță pentru elevii nevaccinați. Aceștia vor fi excluși din școli când va începe noul an școlar săptămâna viitoare.

„Familiile vor trebui să respecte ceea ce este necesar”

„Nu oferim copiilor învățare la distanță, iar familiile vor trebui să respecte ceea ce este necesar pentru a veni la școală”, a declarat primarul democrat Muriel Bowser într-o conferință de presă, potrivit reason.com.

Deși copiilor li se vor permite scutiri medicale și religioase limitate de la cerințele de vaccinare, o parte semnificativă a elevilor din district rămân nevaccinați, conform datelor actuale.

Acest număr este semnificativ mai mare pentru adolescenții de culoare: deși 87% dintre adolescenții albi din D.C., cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, sunt vaccinați, doar 53% dintre adolescenții de culoare din D.C.

Pentru următoarea grupă de vârstă în sus – compusă din tineri de 16 și 17 ani – 89% dintre adolescenții albi sunt complet vaccinați, în timp ce doar 58% dintre adolescenții de culoare sunt vaccinați.

Copiii nevaccinați vor fi exmatriculați. Aceștia nu vor mai putea urma nici cursuri online

În conformitate cu cea mai recentă politică de participare la școală a orașului, copiii cu vârsta de 12 ani și peste trebuie să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID-19 în primele 20 de zile ale noului an școlar, pentru a continua să participe. Legea se aplică tuturor școlilor publice, private și independente.

„Dacă elevul nu se conformează într-o perioadă de 20 de zile de școală, școala trebuie să-l expulzeze până la obținerea certificatului de imunizare de către școală”, se arată în Oficiul Superintendentului de Stat pentru Educație.

„Începând cu anul școlar 2022-23, vaccinul COVID-19 este necesar pentru înscrierea și participarea la școală în Districtul Columbia pentru toți elevii care au o vârstă pentru care există o vaccinare COVID-19 pe deplin aprobată de US Food and Drug Administration (FDA).

Începând cu 8 iulie 2022, există un vaccin împotriva COVID-19 pe deplin aprobat pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Toți rezidenții DC în vârstă de 6 luni și mai mult sunt eligibili pentru a primi vaccinul COVID-19.”, se spune pe site-ul osse.dc.gov.

Elevii nevaccinați vor rămâne fără educație

Un comunicat de presă din 25 august de pe site-ul web al școlilor publice din Districtul Columbia spune :

„Legea de modificare a imunizării cu coronavirus a elevilor școlari și a lucrătorilor timpurii din 2021, pe care Consiliul a adoptat-o ​​în 2021, cere ca elevii cu vârsta de 12 ani și peste să fie vaccinați împotriva COVID-19 pentru a merge la școală.” Mandatul se aplică și studenților care frecventează școlile private din DC.

Pe lângă cerința de vaccinare, comunicatul precizează că „toți studenții și personalul vor trebui să furnizeze dovada unui rezultat negativ al testului COVID-19 înainte de începerea anului școlar 2022-2023”.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

39 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică