Categories: Ştiri sănătate

Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic. Pare desprinsă din povești!

Din cuprinsul articolului

Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic. Pare desprinsă din povești! Îndrăgitul actor își trăiește bătrânețea într-o locuință care pare conturată fix după sufletul lui.

Steaua teatrului românesc a reusit sa stranga in cariera sa o mica avere! Din banii castigati de-a lungul vietii, acesta a ales sa investeasca o parte din ei chiar in casuta in care locuieste cu sotia sa, Ana.

Celebrul actor si sotia sa locuiesc intr-o casa, apropiata de Somes, pe o strada linistita si boema, informeaza B1.

Actorul isi traieste batranetea fericit si linistit, intr-o casa care pare facuta special pentru sufletul sau.

Florin Piersic are doi băieţi, Florin jr, pe care l-a făcut cu Tatiana Iekel, şi Daniel, apărut din căsnicia cu Anna Szeles. Actorul este la a treia căsnicie, cu Anna Torok, o contabilă din Cluj-Napoca. Cei doi s-au căsătorit în 1993.

A împlinit 86 de ani

Florin Piersic, în doliu de ziua lui. Ziua în care a fost a împlinit 86 de ani a fost una extrem de tristă pentru marele actor.

Deși a fost de ziua sa de naștere, Florin Piersic a avut parte de lacrimi. Un prieten bun al maestrului a dezvăluit despre ce este vorba.

Cântărețul Ovidiu Purdea Someș a declarat că Florin Piersic a fost prezent la înmormântarea unui bun prieten, anume Eugen Albu.

“Eugen, care era sufletul întâlnirilor și zilelor de naștere ale lui Florin Piersic. Eu pe Eugen l-am cunoscut în urmă cu multă vreme, când încă nu știam nimic despre moarte și în acești mai bine de 30 de ani în care am fost prieteni ne-a legat o prietenie…”, a spus Ovidiu Purdea Someș, la Antena 3.

“Pentru Florin Piersic astăzi a fost o mare tristețe! Florin m-a prins de braț și mi-a spus: Nu pot să cred că Eugen nu mai este! Tot ce se va întâmpla pe pământ, oricât va evolua lumea, va crește sau va coborî, lumea fără Eugen Albu, fără prietenul nostru, nu va mai fi la fel!

S-a uitat înspre el, m-a strâns de mâna și mi-a spus: Iartă-ne, Eugen, dragă! Noi suntem mai muritori decât tine!”, a mai spus cântărețul.

86 de ani! Sunt 86 de ani, de scări, de cuvinte, de prietenii, de minute de generozitate! M-a luat de braț, am coborât împreună scările și mi-a mai zis: Astăzi, ziua mea, i-o dăruiesc lui Eugen Albu. Am să mă retrag undeva în singurătate, am să mă rog pentru el, mă rog pentru voi, mă odihnesc și apoi va veni o altă zi”, a mai spus Ovidiu Purdea Someș.

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

7 minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

38 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică