Categories: Ştiri sănătate

Cum atragi banii în viața ta. Carmen Harra: Aceste cuvinte au putere în univers

Cum atragi banii în viața ta. Carmen Harra, clarvăzătoarea vedetelor, a dezvăluit metoda prin care oricine poate face bani.

Pentru cei care nu știau asta, Carmen Harra a ajuns în Statele Unite cu 40 de dolari în buzunar, iar în timp a ajuns să facă milioane. Vedeta spune că există o metodă prin care oricine poate face asta. În plus, aceasta spune că așa procedează milionarii lumii.

”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra la Antena Stars.

Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus Harra.

Rețeta care o ferește de boli pe Carmen Harra

Celebra clarvăzătoare spune că a învățat de la Dalai Lama rețeta unui macerat cu puteri miraculoase, despre care spune că e cel mai bun tratament naturist pentru cancer.

Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra, celebra clarvăzătoare a vedetelor, este adepta unui stil de viață sănătos și consumă, zilnic, o lingură dintr-un macerat pe care îl consideră o minune.

În vârstă de 65 de ani, Carmen Harra alege un stil de viață sănătos, echilibrat și consumă doar alimente sănătoase. În plus, clarvăzătoarea a renunțat de ani buni la carne.

„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

Grăsimea e foarte rea pentru organism

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Carmen Harra a prezentat şi reţeta unui macerat cu puteri miraculoase, pe care îl consumă în fiecare dimineaţă, pentru a se menţină sănătoasă.

CARMEN HARRA: AM ÎNVĂŢAT ASTA DE LA DALAI LAMA

Tratament naturist pentru cancer. „Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă.

El cel mai bun tratament naturist pentru cancer. Purifică organismul şi opreşte modificarea celulelor în celule canceroase. Este de opt ori mai eficient decât chimiotarapia. Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a mai spus scriitoarea.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

o oră ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

2 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

2 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

3 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

3 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra