Categories: Stil de viaţă

Cum reușes celebritățile să întârzie îmbătrânirea? Un medic a dezvăluit secretul

Cum reușes celebritățile să întârzie îmbătrânirea? Pe măsură ce îmbătrânim, aspectul pielii noastre se poate schimba și el. Și acest lucru se poate întâmpla mai devreme de treizeci de ani sau mai târziu, în funcție de obiceiurile și stilul de viață al fiecărui individ.

Anumiți factori, cum ar fi nivelul de estrogen și moștenirea genetică, nu pot fi întotdeauna controlați. Cu toate acestea, există mulți factori externi care provoacă îmbătrânirea pielii și pot fi ameliorati cu anumite măsuri anti-îmbătrânire.

Celebritățile țin la imaginea lor și fac orice pentru a opri timpul. Deși este un proces natural, vedetele suportă cu greu idee că îmbătrânesc, astfel că apelează la o mulțime de trucuri care să le ajute să-și întinerească aspectul fizic.

Actrițele de la Hollywood au dezvăluit în repetate rânduri că au obiceiuri stricte de îngrijire care nu se abat de la viața lor de zi cu zi.

Terapia cu celule stem

De la obsesia pentru uleiul de măsline a lui Jennifer Lopez la rutina de machiaj cu apă de trandafiri a lui Halle Berry până la tratamentele faciale cu microcurrenți ale lui Jennifer Aniston, toate aceste trucuri sunt concepute pentru a spori strălucirea vedetelor și pentru a preveni îmbătrânirea pielii. Sunt aici.

Dar în ultimul timp, a apărut o nouă tendință de frumusețe care este adorată de celebrități.

Dr. Ernst Von Schwarz, care este de părere că vedetele sunt în „căutarea nemuririi”, a declarat pentru The Mirror că există mijloacele necesare pentru a inversa cel puțin parțial bolile degenerative.

„În zilele noastre avem mijloacele necesare pentru a inversa cel puțin parțial bolile degenerative care sunt asociate cu îmbătrânirea”, mai spune medicul.

De asemenea,  dr.Ernest  a declarat că terapia cu celule stem poate fi folosită pentru a combate progresia îmbătrânirii.

„Îmbătrânirea are loc atunci când pierdem elasticitatea vaselor de sânge și potența și cantitatea celulelor stem, iar aici intervine medicina regenerativă. Încercăm să reparăm daunele care au apărut deja odată cu îmbătrânirea avansată”, a mai spus medicul.

Injecțiile cu botox sunt preferatele vedetelor de la Hollywood

Celebritățile apelează la injecțiile cu botox înainte de marile apariții de pe covorul roșu, iar efectele se văd imediat.

Celebritățile arată tinere și frumoase pentru că își întineresc pielea cu injecții cu colagen. Rezultatele se văd după câteva zile și par mai tinere cu cel puțin cinci ani”.

Recent Posts

Cine a fost singurul care a putut pronunța adevăratul nume al lui Dumnezeu în Vechiul Testament?

Cuvântul "Dumnezeu " este adesea asociat îndeaproape cu religiile abrahamice: iudaismul, creștinismul și islamul. Cu…

30 de minute ago

Cel mai sănătos înlocuitor al zahărului. Prof. Vlad Ciurea: Îmi pare foarte rău, dar trebuie să spun adevărul

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit în emisiunea IThink cu Iusti Fudulu despre cât de nociv…

o oră ago

Zodia care a extras cartea pozitivă. Mihai Voropchievici: Renaștere.Te poți salva dintr-o situație dificilă

Horoscop 13-19 Mai. Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse horoscopul integral…

o oră ago

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

11 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

12 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra