Categories: Stil de viaţă

Cum să atingi orgasmul în același timp cu partenerul. Cinci secrete dezvăluite de un specialist american

Multe cupluri susţin că amorul este perfect atunci când ambii parteneri ajung în punctul culminant al actului amoros exact în acelaşi timp. Plăcerea resimţită este foarte mare iar cei doi se simt satisfăcuţi pe deplin.

Orgasmul la femeie este resimţit total diferit de cel al bărbaţilor, cu toate astea cu puţin mai multă atenţie şi grijă faţă de partener se poate atinge în acelaşi timp, oferind o plăcere şi o satisfacţie greu de descris în cuvinte.

Mai dificil de prezis este orgasmul feminin însă specialista americană Laura Berman vine cu 5 soluţii pentru a ca ambii parteneri să dobândească exact în acelaşi timp orgasmul.

Nu este obligatoriu să iasă de fiecare dată, sau toate sfaturile specialistei să funcţioneze pentru toată lumea, însă atunci când lucrurile ies aşa cum trebuie îţi vei da seama că merită efortul.

Laura Berman este un sexolog american, iar pe site-ul ei personal a încercat să le dea câteva sfaturi celor care doresc să experimenteze măcar o dată orgasmul simultan cu al partenerului.

1. Stimularea reciprocă

“Puteţi exersa orgasmul simultan prin stimularea reciprocă”, recomandă sexologul. Ea susţine că stimularea reciprocă a celor doi parteneri este primul pas prin care cei doi îşi pot învăţa reacţiile corpului celuilalt. În general, orgasmul bărbatului este predictibil şi comunicând acesta va putea să se concentreze pentru a atinge punctul culminant în acelaşi timp cu partenera.

2. Petreceţi mult timp “jucându-vă” în dormitor

Atunci când vine vorba de sex este bine-venit un preludiu cât mai lung. Laura Berman susţine că dacă este durează mai mult, preludiul vă aduce mai aproape de orgasm pe amândoi, cu atât aveţi şanse mai mari să obţineţi plăcerea maximă deodată, în ciuda faptului că actul sexual în sine ar putea să dureze mai puţin.

3. Alegeţi poziţia cea mai bună pentru orgasm simultan

Pentru a fi sigur de reuşita unui orgasm simultan, alegeţi cu atenţie poziţia în care faceţi sex. Cel mai frecvent puteţi avea orgasm deodată dacă femeia este cea care stă deasupra sau în poziţia numită “linguriţa” deoarece bărbatul îi poate stimula clitorisul astfel încât să grăbească climaxul.

4. Stimularea clitorisului

Indiferent de poziţie, stimularea clitorisului este foarte importantă pentru ca ea să poată ajunge la orgasm. Cu cât partenerul simte că orgasmul lui este pe cale să se producă, cu atât mai intensificată poate fi stimularea clitorisului.

5. Sexul oral

Cunoscuta poziţie 69 este foarte plăcută deoarece cei doi parteneri pot primi şi oferi în acelaşi timp plăcere şi îl pot satisface pe celălalt în timp ce sunt şi ei la rândul lor satisfăcuţi. Din moment ce fiecare dă la fel de multă plăcere pe cât primeşte, este firesc ca şi orgasmul să fie cel mai probabil atins deodată.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

9 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

10 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

10 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

11 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

11 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

12 ore ago

Citeste si: