Categories: Știrile zilei

Cumpănă MAJORĂ pentru o zodie. I se schimbă destinul

Mariana Cojocaru susține că o zodie ar urma să primească un mesaj astral până pe 23 martie. Alți nativi, însă, au de rezolvat mai multe probleme în viața lor.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul pentru zilele următoare. Pentru data de 23 martie există probleme, însă și vești bune pentru anumite semne zodiacale.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Gemenii au câteva probleme existențiale destul de serioase. Cei născuți în acest semn zodiacal nu ar trebui să reacționeze cu aciditate, deoarece lucrurile se pot rezolva altfel.

Totodată, ei ar trebui să se ferească de critici și să fie atenți la cuvinte. Este posibil ca unele situații să fie soluționate diferit de ceea ce s-a dorit, existând și satisfacția finală, care va fi pe măsură.

„Cu Mercur în tranzit prin Berbec, antemergător la Soare, încercările se vor rezolvate cu istețime. Probe existențiale foarte serioase, unde tridentul – ca și armă – ajută. Este important cum îl folosiți. Câtă vreme cuvântul rămâne sfânt și nu este armă, nu rănește și jignește, lucrurile funcționează foarte bine. Sunt momente în care, ca să pui punctul pe i, trebuie să spui răspicat.

Nu ataca, nu fi critic, dar fi autocritic. Fiți atenți la ce spuneți și cum spuneți. Trebuie să existe o purificare substanțială. Seva de nou trebuie să curgă prin voi. Atenție la relația cu natura! Încărcați-vă de viața primăvăratică, aveți nevoie de asta”, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru. Vești importante pentru o zodie

Cei născuți în Rac primesc un mesaj astral important. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor experimenta schimbări notabile, însă nu se știe clar asupra cărui plan al vieții.

Un singur lucru este cert și acela că mesajul astral poate fie să declanșeze un tsunami, fie să aducă pacea. Va depinde, cel mai probabil, de fiecare nativ în parte.

„Conjuncția Soarelui cu Neptun într-o zodie de Apă ne spune că există o acalmie și că se dezlănțuie ceva. E clar, un soi de înotat împotriva curentului, pe apă limpede care apoi se învolburează și trebuie să știți să stați pe ea.

În astfel de perioade eliminați carapacea veche și, până când apare cea nouă, sunteți foarte vulnerabili. Primiți un mesaj astral important. Poate fi liniște și apoi poate apărea un tsunami, chestiuni care pot fi de neevitat, la o primă vedere”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

 

Recent Posts

Te-ai pensionat înainte de 60 ani? Poți lua 1.000 lei în plus la pensie. Uite care este modul și formula de recalculare

Chiar dacă te-ai pensionat înainte de 60 de ani, legea pensiilor vine cu vești bine…

8 minute ago

Horoscop chinezesc. Anca Dimancea: Luna de Șarpe este destul de tumultuoasă

Specialistul în zodiacul chinezesc Anca Dimancea informează că luna Șarpelui, elementul Yin al Pământului, a…

28 de minute ago

Fenomen EXTREM la începutul săptănânii. ANM a modificat prognoza

ANM a schimbat prognoza pentru luni, 20 mai. În cea mai mare parte a țării,…

47 de minute ago

Românii care s-au pensionat înainte de 2001 trebuie să știe ASTA. Vor avea o mare problemă la recalculare!

Începând cu septembrie 2024, românii își vor vedea pensiile majorate. Motivul se datorează recalculării veniturilor…

o oră ago

Horoscopul săptămânii: Zodii destinate să sufere în săptămâna 20-26 mai 2024. Vezi care este cheia pentru a trece peste această perioadă

Horoscopul săptămânii: Potrivit predicțiilor astrale făcute de astrologi, trei zodii sunt destinate să sufere în…

o oră ago

Leguma care scade colesterolul și protejează oasele. Reprezintă o adevarată comoară pentru sănătate

Legumele reprezintă un element de bază într-o dietă echilibrată și hrănitoare. În plus, scade colesterolul,…

2 ore ago

Citeste si: