Categories: Știrile zilei

Dan Bittman, dezvăluiri despre mama copiilor săi: „M-a suportat până când, probabil, nu a mai putut”

Dan Bittman s-a deschis și a oferit dezvăluiri despre relația cu Liliana Ștefan, femeia despre care spune că a rezistat cel mai mult alături de el și care i-a dăruit trei copii. 

„Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe.

Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă…

Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat”, a spus Dan Bittman, într-un interviu pentru viva.ro.

„Lucrurile au luat-o razna. 100% sunt eu de vină”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

În anul 2021, Dan Bittman a fost invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai unde a vorbit despre separarea de Liliana Ștefan.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a spus Dan Bittman, în emisiunea ”40 de întrebări”.

„I-am lăsat tot, când am plecat”

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei, când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, mai spus acesta, citează spectacola.ro.

Recent Posts

Primul pacient din istorie cu transplant de rinichi de porc a murit

Pacientul care a primit pentru prima dată în istorie un rinichi de la porc a…

15 minute ago

Cea mai importantă VITAMINĂ pentru persoanele cu diabet

Medicii nutriţionişti recomandă suplimentarea dietei zilnice cu o anumită vitamină, acordând atenție modului în care…

46 de minute ago

Alarmant: Celulele corpului uman pot îmbătrâni chiar și 5 ani în doar o zi

Calcularea vârstei biologice a celulelor și țesuturilor umane prin însumarea modificărilor epigenetice ar putea să…

o oră ago

Horoscop Alina Badic pentru săptămâna 12-18 mai 2024. Încercări pentru unele zodii

Alina Badic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 12-18 mai 2024 în ultima ediție a…

2 ore ago

După Duminica Tomii este sărbătorit Paștele Blajinilor. Tradiții în această zi

Luni, 13 mai, după Duminica Tomii, este sărbătorit Paștele Blajinilor, cunoscut și sub numele de…

2 ore ago

Unii pensionari vor avea parte de o dublă recalculare a pensiei. Pensii, majorate cu 80-90%

Angajatii de la Casa Nationala de Pensii şi de la cele teritoriale din toate judeţele…

3 ore ago

Citeste si: