Categories: Ştiri sănătate

Dana Budeanu a dat verdictul: din cauza aceasta refuză românii vaccinarea!

Dana Budeanu, recunoscută în mediul online pentru opiniile sale, nu a ratat să comenteze decizia românilor de a refuza vaccinul împotriva covid-19, în contextul în care rata de incidență prezentată de autorități este de la zi la zi tot mai îngrijorătoare.

Designer-ul de modă realizează o radiografie a societății românești, dar și a celi bulgărești și cu ce am ajuns să ne diferențiem de restul țărilor din UE.

„Romania si Bulgaria se regasesc pe ultimele doua locuri la numarul persoanelor vaccinate. Acest lucru este perfect normal, si chiar era foarte usor de anticipat pentru majoritatea tarilor UE, unde legatura cu biserica nu mai exista demult.

Romania este pe primul loc in randul tarilor UE la increderea in biserica, si alaturi de Bulgaria si Grecia sunt singurle tari majoritare Ortodoxe. Din pacate Grecia a pierdut razboiul economic cu UE, si dupa o guvernare extrem nationalista, a urmat la conducere vasalul perfect in functia de premier, care conduce un partid tip USRI, aservit politicilor occidentale.

Desi ma indoiesc ca ii poti vaccina cu “japca” pe urmasii lui Alexandru cel Mare, oameni crescuti liber, care se odihnesc in fiecare zi intre 13:00 si 17:00 si care petrec pana dimineata dupa, pe acei oameni care au cucerit jumatate din mapamond si nu au putut fi dominati de marile forte ale lumii de-a lungul istoriei.

Bulgaria nu se va vaccina niciodata, iar daca ati tranzitat vreodata cu masina aceasta tara, ati fi putut observa ca majoritatea populatiei locuieste in zona rurala sau in orase mici de sub 50.000 de locuitori. Aici Covidul nici nu a ajuns…si e greu sa ii convingi pe oameni de incidente si alte prostii cand comunitatea este mica, si fiecare stie ce face vecinul cu care se intalneste zilnic la serviciu…fie prin serele de castraveti si alte legume, fie in fabricile rusesti si turcesti.

Romania fata de celelalte tari Ortodoxe, merge si la biserica, asculta de preot si crede cu tarie in vorba cea mai des rostita, indiferent de situatia in care te afli: “Doamne Ajuta!”…care va face recolta mai bogata, copilul mai sanatos, masa mai gustoasa…chiar si un examen la scoala mai usor”, afirmă Dana Budeanu.

Românii nu pot fi convinsi sa se vaccineze, romanii sunt vaccinati deja cu credinta

„Românii nu pot fi convinsi sa se vaccineze, romanii sunt vaccinati deja cu credinta, nu vor asculta de unii care nu pot jura pe Biblie, de unii care isi bat joc de sarbatoarea Craciunului si a Pastelui, de unii care inchid bisericile, de unii care nu permit botezuri pentru nou nascuti, de unii care cer schimbarea ritualurilor bisericesti dupa reguli Covid, de unii care nu permit credinciosilor sa aiba un preot la cap inainte sa paraseasca aceasta lume…romanii nu se vor vaccina atata timp cat biserica va fi de partea lor sa ii protejeze, asa cum a facut de peste 2000 de ani”, a spus Dana Budeanu pentru APP Verdict.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

3 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

4 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

4 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

5 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

5 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra