Categories: Ştiri sănătate

De ce boli ai putea suferi în funcție de data nașterii?

Deși nu este o știință exactă, numerologia este acea practică care are convingerea că întregul univers este împărțit în limbajul universal al numerelor.

În acest fel, se subliniază că există o relație mistică între numere, ființe vii, forțe fizice și spirituale. Acest instrument funcționează chiar și pentru a face predicții, de exemplu, cu privire la bolile de care ați putea suferi în timpul vieții, în funcție de data nașterii.

Numerologia arată că cifrele datei tale de naștere pot determina trăsăturile tale de caracter, calitățile tale, felul tău de a fi și chiar pot dezvălui dacă o persoană este sufletul tău pereche sau dacă tu și persoana de care ești interesat sunteți compatibili. În plus, această practică este capabilă chiar să dezvăluie ce boli ai putea avea doar prin însumarea datei de naștere.

Ce spune numerologia despre sănătatea mea în funcție de data nașterii mele?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să obțineți numărul rezultat din însumarea tuturor cifrelor din data nașterii.

Acest număr poate dezvălui o mulțime de informații despre dumneavoastră, inclusiv bolile de care puteți suferi de-a lungul vieții

Să începem să adunăm. De exemplu, dacă data de naștere a unei persoane este 22 septembrie 1997, suma ar fi: 2+2+9+1+9+9+9+9+7=39, acest număr nu este util, deoarece trebuie să fie o singură cifră, așa că vom continua să adunăm pentru a reduce. Apoi, 3+9= 12; în sfârșit, 1+2=3, acesta ar fi numărul vieții.

Ce boli pot avea în funcție de numărul vieții mele?

Aici vom explica ce înseamnă fiecare dintre aceste numere.

Numărul 1

Persoanele care au numărul 1 au energia Soarelui, așa că trebuie să fie atente la circulația sângelui, pentru că Soarele este guvernat de mișcare. Ar trebui să evite situațiile în care dorm puțin, să consume multă energie și să fie stresate, pentru că aceste lucruri pot provoca ravagii, cum ar fi tensiunea arterială ridicată și alte probleme cardiace.

Ar trebui să învățați să vă odihniți și să mâncați mai multe fructe și legume galbene.

Numărul 2

Numărul 2 vorbește despre persoanele care au energia Lunii, care este legată de emoții, sunt susceptibile de a avea mai multe afecțiuni ale stomacului și sunt predispuse la probleme intestinale, crampe, lipsă de somn și digestie proastă.

Recomandarea este de a lua magneziu și alte vitamine.

Numărul 3

Numărul 3 este guvernat de forța lui Marte, așa că aceste persoane sunt susceptibile de a avea probleme în a-și controla emoțiile și de a declanșa conflicte frecvente. Cel mai bine le este recomandat să facă meditație sau yoga și să încerce să mănânce mai ales fructe roșii.

Numărul 4

Fiind guvernat de Mercur, numerologia spune că persoanele aflate sub acest număr sunt persoane cu o stare de spirit schimbătoare, iar acest lucru le poate afecta relația cu oamenii și ființele din jurul lor. Recomandarea este de a merge la psihoterapie. Este important să includeți cerealele în dieta dumneavoastră.

Numărul 5

Guvernate de Jupiter, cel mai mare dușman al sănătății, persoanele cu 5 suferă de un somn neodihnitor, ceea ce provoacă dureri de cap severe, cum ar fi migrenele. Recomandarea este să reduceți stresul și să creșteți orele de odihnă. Corpul tău îți va mulțumi pentru asta.

Numărul 6

Aveți energia lui Venus, așa că este posibil să dezvoltați probleme pulmonare și o sensibilitate sporită. Cel mai bine este să evitați să stați în casă ore întregi. În schimb, ar trebui să încercați să vizitați spațiile în aer liber și să evitați cu orice preț țigările.

Numărul 7

Numărul 7, guvernat de Saturn, prevestește probleme de tensiune nervoasă și piele uscată. Vă recomandăm să aveți grijă de pielea dumneavoastră și să evitați expunerea excesivă la soare. Dacă aveți acest număr, includeți în alimentația dumneavoastră: carne, ciuperci, mere, lămâi sau pere.

Numărul 8

Persoanele cu acest număr au energia lui Uranus, așa că este posibil să aibă probleme cu ficatul sau cu vezica biliară. De asemenea, aceștia au tendința de a fi depresivi. În cazul femeilor, este foarte probabil ca acestea să dezvolte afecțiuni legate de organele genitale și de sistemul reproducător.

Recomandarea este de a mânca cât mai multe legume verzi, ceai negru și pește. De asemenea, ar trebui să optați pentru odihnă și un ritm zilnic echilibrat.

Numărul 9

Neptun este planeta guvernatoare a acestui număr și înseamnă că ai o anumită tendință la alergii, imunitate redusă, temperatură corporală ridicată.

Nu ar trebui să consumați alimente grase, în schimb ar trebui să încercați să consumați următoarele: fructe de mare, ulei de măsline, pește, lămâi și fructe exotice.

Deci, acum știi mesajul numerologic despre sănătatea ta. Țineți cont de recomandări și urmați o dietă sănătoasă și echilibrată.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

4 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

4 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

5 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

5 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

6 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

6 ore ago

Citeste si: