De ce nu își cumpără Monica Tatoiu mâncare din România: Am adus mâncarea cu avionul

De ce nu își cumpără Monica Tatoiu mâncare din România. Femeia de afaceri a dezvăluit care este motivul pentru care își aduce mâncare din străinătate.

Recent, Monica Tatoiu a dezvăluit că nu face cumpărături în România. Nici măcar lenjeria intimă nu o ia din țară, pentru că preferă să meargă în SUA în perioada reducerilor. În plus, femeia de afaceri a dezvăluit că preferă să cumpere mâncarea din străinătate.

Monica Tatoiu spune că în Ianuarie și Aprilie cumpără din Franța mâncare suficientă pentru 3-4 luni, pe care o aduce în țară cu avionul.

Femeia de afaceri spune că mâncarea este mult mai scumpă în România decât în Franța, de unde cumpără 30 de cârnați cu 100 de euro.

În plus, Monica Tatoiu a descoperit recent Puglia, de unde cumpără la fiecare două săptămâni diverse alimente.

Eu îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta

„Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați…nu te îngrașă.

E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump. Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, aia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Sunt foarte sărate, eu nu pot. Vinul românesc, da? Eu îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, să sprijinim producătorii.

Păi cum să sprijin producătorul român care nu e în stare ca din 5 sticle de vin toate să aibă aceeași calitate, dar prețurile sunt mari? Hai să fim serioși. Hai să îi stimulăm obligându-i să se ridice la niște standarde. Eu știu să mănânc și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea păpicii. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun.”, a spus Monica Tatoiu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Eu nu cumpăr mâncare de la magazine, de la supermarket și de la multinaționale. În Franța, există în fiecare oraș piețe săptămânale. Vine țăranul cu cocoșul. În ianuarie și în aprilie îmi cumpăr mâncare pentru trei, patru luni, din Franța. Trei cârnați costă 10 euro și nu îi găsești în România. Am adus mâncarea cu avionul. Am adus niște cârnați foarte buni. Sunt foarte subțiri, sunt făcuți din carne de rață și sunt minunați. Când te întorci de la schi, îți pui o bere și mănânci un cârnat, te simți excelent. Și nu îngrașă!”, a povestit Monica Tatoiu la Antena Stars.

Mâncarea din România, mai scumpă ca în alte țări

„Am mâncat săptămâni întregi și n-am avut nimic. Și în Țara Bascilor, te duci și mănânci de rupi, la jumătate de preț față de București. În România, mâncarea este mai scumpă decât în Franța. Cu 100 euro poți să cumperi 30 de cârnați și îți mai dă și ceva bonus”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Recent Posts

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări în și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

32 de minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

o oră ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra