Categories: Stil de viaţă

De ce reguli ține cont Cristian Țânțăreanu după ce s-a vindecat de cancer. ”Nu am voie să mănânc…”

Excentricul milionar Cristian Țânțăreanu, în vârstă 79 de ani, s-a vindecat de cancer acum 15 ani, dar încă se confruntă cu unele restricții în viața de zi cu zi. Chiar dacă a învins boala, a fost nevoit să renunțe la anumite activități și obiceiuri care i-ar putea afecta sănătatea. 

În urmă cu aproape 15 ani, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar viața lui s-a schimbat la 180 de grade. Chiar dacă de la o vreme a ieșit din atenția publică și presa nu a mai relatat prea multe despre el, cunoscutul om de afaceri nu și-a pierdut optimismul și nici energia.

Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu o boală teribilă, dar a învins-o, așadar, spune că nu de moarte se teme, ci de agonie. „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei. Mi-e frică să nu mă chinui, spunea Cristian Țânțăreanu, cu ceva timp în urmă, în emisiunea Fiță cu Adiță’.

”Singura problemă este să nu mai fac excese”

Cristian Țânțăreanu a dclarat că trebuie să evite excesele, alimentația nesănătoasă și consumul de alcool. Cu toate acestea, recunoaște că există momente în care cedează tentațiilor.

Într-un interviu acordat viva.ro, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că încearcă să facă față tuturor acestor schimbări și să adopte un stil de viață mai echilibrat, însă admitând și faptul că nu reușește întotdeauna să respecte întocmai aceste reguli.

‘Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult. Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt’, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru viva.ro.

‘La trei zile, o noapte o dorm pe fotoliu. Sunt două-trei mii de oameni aici. Doar dacă treci printre ei și te oprești în dreptul lor și iei un cârnat s-a dus naibii cură de slăbire, s-a dus tot. În fiecare zi, când mă așez pe cântar, mă sperii și mă blestem. Asta ține până seara. Seara vine unu cu un pahar și s-a dus tot angajamentul.’, susține milionarul de la Corbeanca.

În ciuda restricțiilor, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că menține o activitate susținută în domeniul profesional, cu toate că în serile târzii preferă să se relaxeze urmărind filme pentru adulți. Acest hobby a devenit una din placerile sale personale și, în ciuda controversei, el consideră că aceste filme nu îi afectează negativ sănătatea, ba chiar îl ajută în problemele de prostată.

Recent Posts

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

5 minute ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

35 de minute ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

o oră ago

De ce se umflă picioarele și gleznele. Alimentele care cauzează retenție de apă

Alimente și băuturi de la care ți se umflă picioarele. Umflarea picioarelor și a gleznelor,…

2 ore ago

Ce este pensia socială și de la ce vârstă poți beneficia de acest ajutor

Pensia socială. Știai că poți beneficia de o pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient?…

2 ore ago

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric și combate guta

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric. Acidul uric este rezultatul descompunerii purinelor în organism.…

3 ore ago

Citeste si: