Categories: Stil de viaţă

De ce sunt magici ochii căprui? Cât de speciale sunt persoanele care au această culoare

Dacă ai ochi căprui, s-ar putea să fi fost cel puțin un moment în viața ta în care ți-ai dorit să fi avut altă culoare a ochilor. Persoanele cu ochii căprui au  personalitate — expresia „ochii sunt fereastra sufletului” nu a apărut din cerul albastru senin!

Nu este nimic în neregulă cu ochii albaștri sau verzi, dar există multă magie într-o pereche de ochi mari căprui și în sufletul din spatele lor! Uite despre ce este vorba:

1. Persoanele cu ochii căprui au o inimă caldă

Oamenii apelează des la tine pentru că ești o persoană la care găsesc sprijin, grijă și afecțiune, potrivit stiai.net.

Sigur, uneori le spui oamenilor în față adevărul pe care nu prea vor să-l audă, dar în pipetul tău bate o inimă blândă, căreia îi pasă mult de ceilalți.

Când un prieten se plânge des, s-ar putea să fii mai dur cu el și să îl cerți, pentru că știi că are nevoie și de o opinie fermă care să îl trezească la realitate… dar un prieten care are cu adevărat nevoie, va avea întotdeauna un umăr pe care să plângă dacă ești prin preajmă. Ești genul de om care nu poate rămâne indiferent la problemele altora. Mereu ajuți, spijini și încurajezi.

2. Îți pasă mult de alți oameni și de ceea ce simt ei. Nu ești doar o persoană caldă, ci ești și foarte intuitiv când vine vorba de emoțiile celorlalți.

Datorită naturii tale empatice, simți mai bine sentimentele celorlalți decât majoritatea oamenilor și reușești sî îți dai seama întotdeauna când oamenii suferă, ascund ceva dureros, sau când suferă în tăcere.

Așa că, atunci când un prieten sau o persoană iubită trece printr-o situație dificilă și încearcă să se prefacă că e bine, ești primul acolo cu o îmbrățișare și un gând bun. Sfaturile tale înțelepte și sprijinul tău fac mai mult decât orice și înseamnă enorm pentru acel om care nu mai reușește să vadă luminița de la capătul tunelului.

3. Iubești liniștea. Cluburile, petrecerile zgomotoase și nopțile sălbatice nu sunt pe placul tău – tu preferi o noapte liniștită cu oameni care te plac cu adevărat.

Sigur, s-ar putea să fi trecut printr-o fază în care iubeai să petreci, dar rutina ta preferată pentru o sâmbătă seara este să torni un pahar de vin roșu, sau un ceai bun și să stai în liniște fie alături de cei dragi, fie în compania unei cărți bune. Pur și simplu ești un iubitor de liniște, de calm și de frumos. Adori să petreci timp în care să te relaxezi, să-ți încarci bateriile și să stai departe de agitația lumii.

4. Îți place să fii îndrăgostit. Nu ești un romantic incurabil și foarte visător, dar îți place stabilitatea și căldura unei relații serioase.

Chiar dacă iubești să ai alături pe cineva cu care să poți vorbi orice, îți acorzi suficient timp pentru a alege persoana potrivită.

Chiar dacă ești singur, întâlnirile noi și aventurile nu au nicio magie pentru tine. Cauți o relație care chiar să însemne mult pentru tine pentru că de obicei dai totul într-o relație.

^ A frecventa un cerc de prieteni greșit vă poate afecta serios stima de sine. Amicii adevărați trebuie să vă asculte
și să vă trateze cu respect

5. Tu conduci prin exemplu. La serviciu sau într-un grup de prieteni, nu ești niciodată cea mai tare și mai stăpânitoare voce din cameră.

Asta pentru că nu trebuie niciodată să captezi atenția fiind zgomotos; În schimb, oamenii îți cer mereu opinia. Conduceți în mod natural, îndreptând în liniște persoanele mai slabe de caracter în direcția corectă, deși alții s-ar putea să nu realizeze că acesta a fost planul tău măreț tot timpul.

Tu nu cauți să fii lăudat sau apreciat! Tu știi deja ce ești, cine ești, cât poți și cât de departe ai ajuns. Ești un om bun și acțiunile tale de zi cu zi spun asta.

6. Ai încredere în tine. S-ar putea să fii în general mai rezervat, dar nu îți lipsește încrederea.

Când ai o părere, o susții cu putere și nu o vei schimba fără un motiv întemeiat.

Pentru că ești încrezător, asta te face un om plăcut de ceilalți. Adesea oamenii roiesc în jurul tău, pentru că simt că ai acel ceva care atrage.

7. Ești un om cu picioarele pe pământ

Prietenii și familia se minunează de cât de practic și de echilibrat ești, chiar și în situații dificile.

Ești persoana pe care oamenii și-o doresc în preajma unui dezastru – ești atât de echilibrat și de calm încât este nevoie de o situație super gravă ca să te enervezi.

Ești foarte stabil în decizii și în momentul în care decizi să faci ceva, nimeni nu te poate opri și nimeni nu îți poate schimba părerea. Îți vei urma calea și visele indiferent de ce ar spune lumea și indiferent de obstacolele pe care viața ți le va pune în cale.

8. Ești un om de încredere. Când vine vorba de a păstra un secret, tu ești acea persoană care nu va dezvălui niciodată secretele cuiva.

De aceea, toată lumea are suficientă încredere în tine pentru a-ți povesti problemele – ei știu că pot avea încredere totală în tine și că niciodată nu îi vei trăda.

Toate acestea fac din tine un prieten loial, un partener dedicat și o persoană minunată!

Recent Posts

Cât costă lingura pentru alimentație sănătoasă, inventată de japonezi?

Gigantul japonez din sectorul băuturilor Kirin Holdings va începe să comercializeze o lingură electrificată despre…

6 ore ago

Știai că ai dreptul la pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient? Condițiile în care poți beneficia de pensie

Românii care nu au avut un loc de muncă, contracte legale si nu au plătit…

6 ore ago

Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Zodiile care scapă de datorii

Soarele intră în zodia Gemenilor, fiind un semn că timpul este potrivit să revenim la…

7 ore ago

Dezvăluiri din ancheta scandalului sângelui contaminat: 30.000 de persoane au primit transfuzii cu sânge infectat!

Autorităţile sanitare şi cele politice au încercat să ascundă adevărul în legătură cu uriaşul scandal…

7 ore ago

Alertă cu bombă la Patriarhia Română

Catedrala Patriarhală a fost evacuată după o amenințare cu bombă. La Catedrală și la sediul…

7 ore ago

Legătura dintre pensiile din Pilonul II și prețul curentului electric. Puțini români știu acest lucru

Potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, 6 din fiecare 10 lei investiţi de fondurile…

8 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar