Categories: Stil de viaţă

De ce visăm rudele decedate, adevărul este halucinant

De ce visăm rudele noastre decedate, adevărul este halucinant! Se întâmplă adesea să-i visăm pe cei dragi decedați, iar acest lucru este complet normal. Oricum, indiferent de cât timp trece, durerea pierderii nu dispare.

Pentru mulți, astfel de vise sunt destul de înspăimântătoare. Majoritatea oamenilor se tem că decedatul îi cheamă să-i urmeze în lumea morților. Acest lucru este parțial adevărat, dar rudele decedate care apar într-un vis nu prevestesc întotdeauna moartea. În acest caz, este necesar să țineți cont de câteva detalii.

Iată cele mai comune variante:

Îl visezi pe decedat ca și cum ar fi în viață
Dacă într-un vis petreci timp cu ruda ta decedată ca și cum ar fi încă în viață, acest vis nu prevestește nimic rău pentru tine. În acest fel, decedatul dorește să-și amintească despre sine, deoarece i se pare că îl uiți.

Pentru a-l potoli, vizitează-i mormântul. Dacă nu l-ai curățat de ceva vreme, fă-o. Nu uitați să cumpărați în prealabil flori pentru a le lăsa la mormânt.

Visezi o persoană decedată, dar știi că nu mai este printre cei vii

În acest caz, ruda decedată dorește să vă avertizeze despre pericolul iminent. El îți dorește numai bine și vrea să te protejeze de ceea ce s-ar putea întâmpla. Cu toate acestea, pentru a înțelege despre ce vă avertizează, trebuie să vă uitați cu atenție la detaliile visului.

În unele cazuri, rudele vă pot indica calea corectă de ieșire dintr-o situație care vă îngrijorează. Acest lucru nu se face direct, ci prin semne. Deci persoana încearcă să vă ajute și să vă ghideze pe calea cea bună.

Persoana decedată cere ceva
Dacă îți cere ceva, trebuie să mergi la mormântul lui și să-i dai de pomană. Adesea, decedatul își poate menționa bunurile personale, dar uneori are nevoie de ceva care nu există. În acest caz, merită să luați flori și bomboane în mormânt.

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, a vorbit, recent, despre ce înseamnă atunci când visezi rude moarte.

sursa foto: arhiva doctorul zilei

”Părinte, am visat pe tatăl meu, care este mort, pe mama mea sau pe ruda mea, avea nevoie, era gol, era neîmbrăcat, era agitat, era supărat, era mulțumit, era pe un câmp verde, era în întuneric”, depinde de imaginea fiecăruia în parte. Acelea sunt doar niște simple vise constructive. Ele nu dăunează, nu fac rău, dar nici nu te lasă să dormi pe o ureche.

În momentul, spune tradiția populară, când visezi un mort nemulțumit, înseamnă că trebuie să îl pui la pomelnic și să-l pomenești. Te duci și-i aprinzi o lumânare, îi dai o pâine de pomană, îi pui o colivioară, îi faci un parastas, îi faci o litie la morți, pentru că se pare că el are nevoie de rugăciune”, a declarat părintele Calistrat Chifan, potrivit BZI.

Recent Posts

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

6 minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

36 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

o oră ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică