Categories: Stil de viaţă

Decalogul unei vieți fericite transmis de femeile de 40 de ani, cu bunătate, celor de 20. Prima regulă: ”Pleacă după prima minciună!”

Ce trebuie să știi despre relații. Sfaturile unor femei de 40 de ani pentru cele de 20. Prima regulă: ”Pleacă după prima minciună!”

Viața cu siguranță este diferită, dacă ne gândim cum o privim la 20 sau la 40 de ani. Există aceste două praguri între care se află… experiența. Se și spune că experiența vine cu vârsta.

Mulți doresc să învețe din greșeli, iar alții vor să împărtășească din experiența lor semenilor, pentru a-i ajuta cumva.

Profesoara Nyasha Junior a căutat sfaturi de la femeile +40 de ani, în proiectul ”Să le ajutăm cu un sfat pe femeile +20”. Iar aceste sfaturi sunt demne de a fi luate în seamă.

Înțelepciunea care vine cu vârsta este un lucru demn de apreciat, iar sfaturile lor sunt despre cum ne putem bucura de viață cât mai mult și cât mai frumos.

Poate că viața nu va deveni la fel cum o visezi la 20 de ani, dar va fi extraordinară, uimitoare, pentru că este a ta! Fă-ți legături de prietenie diversificate și ferește-te de oamenii toxici. Asigură-te că ai un hobby potrivit. Dacă viața nu te va binecuvânta cu familie și copii, e bine să știi că vei avea ceva de făcut cu plăcere.

Pregătește-te pentru neprevăzut, viața nu se așterne mereu cum te aștepți. Dar învață să bucuri și să apreciezi darurile ei. Visele se împlinesc, poate că nu în ordinea pe care ai visat-o. Nu renunța la prietenii tăi și fă-ți mereu timp pentru ei. Oamenii toxici se pot infiltra, dar relațiile tale de prietenie trebuie să aibă prioritate.

Trăiește singură o perioadă. Bucură-te de tine și călătorește. O să ai timp să călătorești cu un partener. Acum tu decizi totul, este un semntiment minunat de libertate pe care nu ai voie să-l ratezi!

Pleacă după prima minciună! Toate femeile mature sunt de acord cu asta. Nu există ceva mai toxic decât o persoană care minte și manipulează! Dacă nu e prima dată, FII SIGURĂ că nu e nici ultima. Aceste lucruri amare pot fi întâlnite atât în prietenii, cât și în relații romantice. În viață, în general. Dacă cineva alocă timp pentru a ticlui o minciună, în mod sigur nu e demn de timpul tău.

Dragă femeie, vei realiza cât de valoros este timpul, odată cu vârsta. Asigură-te că nu îl irosești cu mincinoși!

Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Lucrurile materiale nu aduc fericirea. Dacă cineva e rudă cu tine, asta nu îl face neapărat bun.

Nu-ți irosi energia, ocupă-te de tine și de cei la care ții.

Uită ce ți s-a spus când erai micuță. Nu trebuie să te placă toată lumea. Ai grijă de tine cu la fel de multă iubire cum o dăruiești celorlalți.

Nu te mulțumi cu un partener mediocru. Dacă nu e un monstru, asta nu înseamnă că e potrivit pentru tine. În astfel de cazuri, ascultă-ți bine inima. Ea știe atât de bine! Nu ai de ce să te mulțumești cu călduț, e așa minunat să îți găsești un partener compatibil.

Nu ezita să te muți sau să îți schimbi jobul. Ai curaj să ceri mai mulți bani. Cunoaște-ți valoarea. Aplic-o! Dacă cineva nu te apreciază, nu rămâne înțepenită acolo.

Nu amâna călătoriile tale de vis. ”Într-o zi”, ”cândva” nu sunt lucruri pe care ne putem baza. Încearcă să bifezi cât mai multe în prezent. Nu știi ce turnură va lua viața.

Distrează-te. Bucură-te de viață! Pentru asta au fost inventați anii cu 2 în față! Nu mai amâna! Acum este prezentul. O să-mi mulțumești cu un gând bun, când vei împlini 40!

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

19 minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

49 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

o oră ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică