Categories: Expertul zilei

Dieta abdomenului perfect. Pătrățelele le obținem în bucătărie: alimente de mâncat și de evitat

Visul abdomenului plat nu mai este doar un vis! Putem obține un abdoment frumos și plat, într-un mod sănătos cu ajutorul alimentației.

Anumite alimente pot stimula metabolismul, pot spori arderea grăsimilor și vă pot face să vă simțiți plin între mese. Între timp, alte alimente contribuie cu puțin mai mult decât caloriile și zahărul în plus, crescând riscul de creștere în greutate și excesul de grăsime corporală.

Cum să mănânci pentru un abdomen bine definit

În mod surprinzător, bucătăria este un loc minunat pentru a începe să construiți visul abdomenului plat. Este important să vă completați dieta cu o mulțime de alimente nutritive, cum ar fi fructe, legume, cereale integrale, grăsimi sănătoase și articole bogate în proteine.

Aceste alimente nu sunt doar bogate în micronutrienți și antioxidanți, ci și sărace în calorii. Astfel, pot susține pierderea în greutate și pot crește arderea grăsimilor.

În plus, acestea furnizează fibre, proteine și grăsimi sănătoase, toate acestea jucând un rol central în îmbunătățirea compoziției corpului.

Cu toate acestea, este important să vă concentrați asupra pierderii globale de grăsime, mai degrabă decât asupra reducerii punctelor, care implică vizarea unei anumite zone a corpului, cum ar fi burta, pentru pierderea în greutate sau arderea grăsimilor.

Alimente permise pentru obținerea abdomenului perfect

Alimentele care pot face parte din mesele zilnice vor include: nuci, leguminoase, legume verzi, lactate degresate, faina de ovaz, oua, carne macra, unt de arahide, ulei de masline, cereale integrale, proteina de zer praf si fructe de padure.

Mai pot fi consumate: mere, avocado, banane, fasole, orez brun, sunca canadiana, ulei de canola, unt de migdale sau caju, sucuri de citrice, edamame, usturoi, humus, linte, ciuperci, pepene rosu, paste din grau integral, piersici, ulei de arahide, mazare, ardei gras, seminte de dovleac, ulei de susan, crustacee, supe mai ales de legume, cartofi dulci si rosii.

Cei care urmeaza dieta pentru un abdomen plat vor bea opt pahare de apa pe zi. Se poate bea si lapte dietetic, ceai verde, dar mai ales sucurile specifice dietei.

Abdomenul devine suplu rapid dacă a bei suficienta apă în fiecare zi. Apa nu numai ca hidratează dar menține şi nivelul de energie crescut şi de asemenea, ajută la detoxifierea organismului. Cât de mult apa ar trebui sa fie baută intr-o zi? Institutul de Medicina stabilit că, în medie, bărbații ar trebui să consume în jur de 3 litri de apă pe zi, în timp ce femeile ar trebui sa consume aproximativ 2,2 litri pe zi, dar nu strică să consume un pic mai mult!

Alimente interzise

Alimentele recomandate in cadrul acestei diete sunt cele care au rolul de a diminua senzatia de foame, fara ca cel care alege aceasta dieta sa se simta constrans. Totusi nu sunt permise alimentele grase, carbohidratii rafinati, grasimile saturate si trans, siropul de porumb bogat in fructoza.

Alcoolul se va elimina din dieta, precum și sucurile carbogazoase sau mâncarea de tip fast-food.

Recent Posts

Cine a fost prima femeie mason și cum a reușit să spulbere codul secret al lojii masculine

Lojile masonice sunt învăluite într-o aură de hermetism și mister care stârnește curiozitatea multora și…

15 minute ago

Cum a aflat Mihai Albu ca suferă de cancer: Făcusem analize periodice şi una si a ieşit deformată cu valoare mare

Afecțiunea gravă a renumitului designer a fost depistată în luna februarie, atunci când a mers…

46 de minute ago

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

o oră ago

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

2 ore ago

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

2 ore ago

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

3 ore ago

Citeste si: