Doar o linguriță pe zi din acest aliment-minune elimină toxinele din tot organismul, întărește imunitatea și îmbunătățește circulația periferică

La fel ca în fiecare an, Sărbătorile de iarnă ne aduc multă căldură şi pace interioară, însă, la final, cadoul primit de la Moşul are cel puţin trei kilograme în plus şi o stare lipsită de energie.

În opinia specialiştilor, starea fizică nu tocmai bună de după Sărbători este cauzată de numărul mare de toxine acumulate în aceste două săptămâni, care slăbesc imunitatea şi dau o senzaţie de oboseală permanentă. În acelaşi timp, experţii în nutriţie recomandă ca, la începutul anului, să recurgem la proceduri de detoxifiere a organismului, pentru a ne întări imunitatea şi pentru a ne creşte puterea de concentrare deoarece urmează perioada în care trebuie să ne întoarcem la şcoală sau la muncă. Se recomandă, totodată, eliminarea zahărului procesat şi a băuturilor carbogazoase din dieta noastră zilnică şi consumul cât mai mare de alimente neprocesate, bogate în zinc, vitamina C şi D3 şi probiotice.

“Pâinea albinelor” –ideală pentru a ne detoxifia organismul după Sărbători

Unul dintre cele mai eficiente produse 100% naturale, recomandate de specialişti pentru procesul de detoxifiere de după Sărbători, este păstura, denumită şi “pâinea albinelor”. Produsul are o compoziţie asemănătoare cu polenul, însă are proprietăţi chiar mai valoroase decât acesta, datorită conţinutului ridicat în zaharuri simple, vitamina A, B, C, E şi K, acid lactic enzime, minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu) şi aminoacizi esenţiali.

“Consumul în exces de produse procesate, care conţin toxine peste limită, nu numai că atrage după sine kilograme în plus şi discomfort fizic şi psihic, dar ne dă o stare generală de lipsă de energie şi vitalitate. Imediat după Sărbători este momentul să acţionăm şi să trecem la o dietă naturală, care să ne ajute să eliminăm toxinele din organism. De ani de zile, mulţi oameni au început să consume păstura, care este unul dintre cei mai buni detoxifianţi la ora actuală. Se recomandă cel puţin o linguriţă de păstură pe zi persoanelor care au colesterorul din sânge ridicat, care au afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, precum şi persoanelor care au probleme circulatorii”, declară Ovidiu Bodea, directorul ApiLand, cel mai mare producător de produse apicole din România.

Recent Posts

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

48 de minute ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

o oră ago

Anii lucrați în străinătate se adaugă la calculul pensiei din România?

O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…

2 ore ago

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

2 ore ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

3 ore ago

Lipsa acestei vitamine predsipune la demență și insuficiență cardiacă. Aproape jumătate dintre vârstnici au carență

Aproape jumătate dintre persoanele vârstnice se confruntă cu lipsa unei vitamine esențiale pentru creier.  Datele…

3 ore ago

Citeste si: