Categories: Știrile zilei

Dramă în familia regală: a fost diagnosticată cu cancer de piele, „atât de curând după tratamentul pentru cancer la sân”. Vestea a ȘOCAT pe toată lumea!

Ducesa de York supranumită Fergie, Sarah Ferguson, care are 64 de ani şi a fost căsătorită cu prinţul Andrew, a urmat un tratament pentru cancer de sân anul trecut, iar acum a fost diagnosticată cu melanom malign după ce i-au fost îndepărtate mai multe aluniţe.

Ducesa de York și-a dezvăluit noul diagnostic duminică. Din nou va urma un nou set de emoții pentru fosta soție a Prințului Andrew, proaspăt reintrată în familie, căci Sarah Ferguson a fost invitată pentru prima dată după zeci de ani la parada regală de Crăciun, de la Sandrigham.

„Va fi supusă unor investigaţii pentru a ne asigura că a fost depistat într-un stadiu precoce”, a precizat Sky News.

„Ducesa rămâne optimistă”

Publicația l-a citat pe purtătorul de cuvânt al ducesei.

Sursă foto: Getty Images

„„După diagnosticul ei cu o formă precoce de cancer de sân în această vară, Sarah, Ducesa de York a fost acum diagnosticată cu melanom malign. Dermatologul ei a cerut ca mai multe alunițe să fie îndepărtate și analizate, în același timp în care ducesa era supusă unei intervenții chirurgicale reconstructive în urma mastectomiei sale, iar una dintre acestea a fost identificată ca fiind canceroasă. Urmează investigații suplimentare, pentru a se asigura că acest lucru a fost descoperit în stadii incipiente. În mod clar, un alt diagnostic de cancer, atât de curând după tratamentul recent a venit ca un șoc, dar ducesa rămâne bine dispusă.

Dorește să mulțumească întregii echipe medicale care a susținut-o, în special dermatologului ei, a cărui vigilență a dus la detectarea bolii. Sarah Ferguson crede că experiența ei subliniază importanța verificării dimensiunii, formei, culorii și texturii și a apariției de noi alunițe, care pot fi un semn de melanom”, a adăugat el.

Veștile rele se țin lanț de familia regală

Sarah Ferguson a vorbit public despre importanţa prezentării la screeningurile pentru depistarea cancerului după ce a suferit o operaţie pentru cancer la sân.

Recentul diagnostic al ducesei vine după vestea potrivit căreia regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, urmează să suporte săptămâna aceasta „o procedură corectivă” pentru o hipertrofie de prostată.

Palatul Kensington a anunţat, miercuri și că prinţesa Kate, soţia prinţului William, moştenitorul tronului britanic, a suportat o intervenţie chirurgicală programată, efectuată cu succes, şi va rămâne spitalizată pentru o perioadă de până la două săptămâni.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

8 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

8 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

9 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

9 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

10 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

10 ore ago

Citeste si: