Categories: Stil de viaţă

E scandalos ce pretenții are acest bărbat de la o potențială parteneră. „Sunt un tată singur cu 3 copii, dacă mă vrei singur, trebuie să…”

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a scris pe profilul său de pe un site de întâlniri ce își dorește de la o viitoare parteneră, iar pretențiile lui au scandalizat femeile care i-au distribuit postarea pe internet. 

În lumea online a site-urilor de întâlniri, Martin, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a stârnit un val de controverse prin cerințele sale aparent exigente pentru o potențială parteneră de viață. Postarea sa pe profilul de pe platforma de dating a devenit virală, iar femeile de pe internet au reacționat cu surprindere și indignare la pretențiile sale neobișnuite.

Martin, un tată singur cu trei copii, și-a expus dorințele și așteptările într-un mod care a polarizat comunitatea online. În mesajul său, el pune un accent deosebit pe responsabilitățile legate de creșterea copiilor, subliniind că aceasta trebuie să fie o prioritate pentru potențiala parteneră. Cu toate acestea, tonul său a devenit rapid problematic pentru cititoarele sale.

Printre cerințele sale aparent neobișnuite se numără și dorința ca femeia să dețină o mașină cu 7 locuri, să știe să gătească și să facă curățenie, să fie supusă, să nu depășească înălțimea de 1,54 m, să nu cântărească mai mult de 100 kg și să fie în formă fizică. Martin a adăugat și o condiție legată de sursa de venit a potențialei partenere, subliniind importanța independenței financiare, și a inclus chiar și menționarea sănătății dentare.

Martin spune despre el următoarele:

„Sunt un tată singur cu trei copii. Ei sunt totul pentru mine, așa că dacă nu ești în stare să mă ajuți să-i cresc, atunci fă loc unei femei adevărate. Dacă mă vrei singur, atunci trebuie să plătești o bonă.

Trebuie să contribui și la achiziționarea produselor cu care îmi îngrijesc părul și barba, nu e ieftin să fiu așa frumos.

Trebuie să deții mașină, preferabil una cu 7 locuri.

Trebuie să știi să gătești, să faci curățenie și să fii supusă.

Să nu fii mai înaltă de 1,54 m

Să nu ai mai mult de 100 kg

Trebuie să fii în formă

Să ai propria sursă de venit și dinții tăi”

Aceste cerințe au fost imediat criticate pentru a fi discriminatorii, nerealiste și misogine. Femeile de pe internet au distribuit postarea și au comentat asupra acestei liste de cerințe, considerând că Martin creează standarde inacceptabile pentru o relație și că astfel de condiții nu sunt o bază solidă pentru găsirea unei partenere de viață.

În final, postarea lui Martin a generat nu doar reacții negative, dar și un dialog online despre standardele în relații și despre modul în care acestea ar trebui să fie construite pe respect reciproc, încredere și egalitate. Este un exemplu elocvent al modului în care așteptările exagerate și criteriile superficiale pot influența negativ căutarea iubirii autentice.

 

Recent Posts

Amețeli și dureri de cap. Află ce se întâmplă atunci când îți pierzi echilibrul

Amețelile și durerile de cap pot fi simptome ale unor probleme de sănătate care afectează…

6 minute ago

Pensia privată: Informatii ulile despre banii românilor de la bătrânețe

Sistemul de pensii private din România a fost introdus în 2008, odată cu crearea Pilonului…

36 de minute ago

Sfârșitul lumii este aproape: O clarvăzătoare a dezvăluit data exactă a Apocalipsei și detalii terifiante despre ” Antihrist”

Mhoni Vidente a generat agitație pe rețelele de socializare cu ultima sa predicție despre sfârșitul…

o oră ago

Oamenii de știință: acest obicei din copilărie crește riscul de demență

Un obicei din copilărie este asociat cu un risc crescut de a dezvolta demență mai…

2 ore ago

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

2 ore ago

Citeste si: