ExMedica. Prof. dr. Mircea Gorgan, medicul care face minuni pe creier

În luna septembrie a anului 2015, Clinica ExMedica a venit în întâmpinarea pacienților diagnosticați cu epilepsie. Primii 30 de pacienți programați au beneficiat de o consultație gratuită la prof. dr. Mircea Gorgan

Prima clinică privată care oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie, Clinica ExMedica s-a gandit la pacientii care suferă de epilepsie.

În cabinetul lui ultradotat de la ExMedica, marele profesor doctor Mircea Gorgan, medic primar neurochirurgie, supranumit omul care face minuni pe creier, i-a consultat „pro bono” (adică gratuit) pe primii 30 de pacienți diagnosticați cu epilepsie.

Autor al premierei medicale: implantul de electrozi în creier

Pentru cei care nu știu încă, este important de reținut că prof. dr. Mircea Gorgan este autorul unei premiere în România. El a realizat pentru prima dată în țara noastră implantul de electrozi în creier pentru studiul și tratamentul epilepsiei.

Stoparea crizelor epileptice pentru tot restul vieții

Întrebat cui se adresează această procedură, prof. dr. Mircea Gorgan a arătat că selectați sunt pacienții cu epilepsie focală, rezistenți la tratament. „Se identifica focarul cu electrozi implantați intracerebral și se monitorizeaza pacientul timp de una, două săptămâni.

În final, se trece la exereza focarului epileptic. Ceea ce înseamnă stoparea crizelor epileptice pentru tot restul vietii”, a subliniat prof.dr. Mircea Gorgan, care este și director medical la Spitalul „Bagdasar Arseni” în cadrul căruia funcționează Centrul de Excelență în Neurochirurgie, acreditat de Societatea Europeană de Neurochirurgie.

Opinia medicală a prof. dr. Mircea Gorgan contează!

Prof. Dr. Mircea Gorgan, profesor universitar la UMF „Carol Davila”, București, director medical la Spitalul „Bagdasar Arseni”, președintele Comisiei de Neurochirurgie, acordă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru Neurochirurgie (consultații și consultații în regim de urgență) în cadrul Clinicii ExMedica, lunea între orele 15.30 și 19.30.

Programările se pot face la numerele de telefon: 0212108455 / 0756088023 sau prin completarea formularului de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul www.exmedica.ro Adresa clinicii este: Strada Dragoș Vodă, nr. 22, Sector 2, București.

„ExMedica, un centru de excelență ce dă oportunități reale medicilor profesioniști din România”

Prof dr. Mircea Gorgan a acceptat să lucreze, în premieră în sistemul privat, pentru Clinica ExMedica, deoarece această unitate sanitară este un adevărat centru de excelență, beneficiind nu doar de aparatură unicat în țara noastră, dar și de medici renumiți, de personal medical care, la nevoie, se deplasează la pacient acasă pentru investigații. „Rezultatele sunt fabuloase. Un asemenea centru de excelență demonstrează că există oportunități reale pentru medicii profesioniști din România. De ce să plece toți medicii noștri buni să profeseze în străinătate? Clinica ExMedica pune la dispozitie operativitate maximă în stabilirea diagnosticului. În aceeaşi zi, pacientul este consultat, examinat imagistic, cardiologic, electromiografic și programat la operație, dacă este cazul. Este remarcabil să vii la ora 16 la consultație, iar, în câteva ore, să fii programat pentru operație, cu toate investigațiile efectuate!”, a declarat prof. dr. Mircea Gorgan, care este președintele Comisiei de Neurochirurgie. Numărul de intervenții chirurgicale pe care le efectuează prof.dr. Mircea Gorgan la Clinica ExMedica variază între 3 și 6 pe zi, în funcție de gravitatea și complexitatea lor. Iar afecțiunile cel mai des întâlnite sunt cele ale coloanei vertebrale, de tipul herniilor de disc, apoi urmează patologia tumorală și vasculară, adică acele afecțiuni care pun în mare pericol viața.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

o oră ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

2 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

2 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

3 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

3 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra