Categories: Ştiri sănătate

Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! Mesajul emoționant al marelui actor: „N-a venit încă momentul nostalgiilor și al tristeților. Să fiți siguri că și eu vă iubesc!”

Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! Mesajul emoționant al marelui actor: „N-a venit încă momentul nostalgiilor și al tristeților. Să fiți siguri că și eu vă iubesc!”

Astăzi, marele și îndrăgitul actor Florin Piersic împlinește frumoasa vârstă de 86 de ani. Cum ne-a obișnuit în ultimii ani, acesta își va petrece și anul acesta ziua de naștere departe de ochii lumii. În munți, fără telefon.

Actorul a rupt tradiția de a-și petrece ziua de naștere pe scenă. Îndrăgitul actor care împlinește joi 86 de ani pare a se fi retras deja la cabana sa din zona muntoasă a județului Cluj.

Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani!

Florin Piersic a transmis pe contul său de Facebook un mesaj emoționant prin care își declară dragostea pentru publicul său. Mai mult, marele actor ne transmite că, deși vârsta de 86 de ani poate părea o vârstă a concluziilor vieții, pentru el „n-a venit încă momentul nostalgiilor și al tristeților”.

„In urma cu patru zile. Scena- receptia hotelului Leonard din Dusseldorf. Abia am intrat, impreuna cu Ciprian, organizatorului turneului cu piesa “Straini in noapte”, in Germania. Schimbam cateva vorbe. “Vorbiti romaneste?”

In fata noastra, politicos si gata sa ne serveasca, un tanar. Da, raspund. Ne priveste, se apropie de mine si imi spune: “Stiti, am auzit ca va veni in hotelul nostru Florin Piersic. Oare e adevarat? Tare mi-as dori sa il intalnesc, sa ii strang mana”.

N-ati vazut momentul. Ii intind mana si ii spun: “Ma recomand. Ma cheama Florin Piersic”. As fi dat orice sa il fotografieze cineva, sa va pot arata figura lui.

Va dati seama, cu parul asa, aproape alb, ca pentru rolul Hemingway pe care am fost la un pas sa il joc acum vreo doi ani, cu cate un rid- usor-, in plus, pe ici, pe colo pe figura,ca desi mai bland, nici pe mine nu ma iarta timpul, omul saracu’ nu m-a recunoscut, dar mare i-a fost bucuria sa ne intalnim, iar mie tare mi-a fost drag de el si de intalnirea exceptionala cu publicul din Dusseldorf-in teatrul superb pe care il vedeti in fotografie- si din sala Capitol din Frankfurt.

Mesajul emoționant al marelui actor: „N-a venit încă momentul nostalgiilor și al tristeților. Să fiți siguri că și eu vă iubesc!”

Cum s-ar zice am sfarsit anul trecut cu calatoria in Dubai si l- am inceput pe asta nou, bine, tot cu o calatorie, asa ca nu prea am vreme sa mai stau sa socotesc ca astazi implinesc o…varsta. Dar sa stiti ceva, sunt mandru de anii mei, pentru ca stiu ca n-am trait degeaba.

N-a venit inca momentul nostalgiilor si al tristetilor. Stiti de ce? Pentru ca am parte de afectiunea, indraznesc sa spun chiar iubirea voastra pe care o simt cand va am alaturi intr-o sala de teatru, sau cand va intalnesc- intamplator – in fata unei receptii de hotel, la mii de kilometri de casa.

Sa fiti la fel de siguri ca si eu va iubesc! Si faceti bine si mai opriti si voi anii astia din goana, sa nu mai fuga asa repede, ca mai am ceva planuri cu mine si cu voi!”, a trasmis Florin Piersic, chiar de ziua sa.

 

Recent Posts

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat, spun oamenii de știință

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat. Noi cercetări…

2 minute ago

Apar semafoarele cu patru culori: roșu, galben, verde și alb. Care este explicația

Nu peste mult timp am putea avea semafoare cu patru culori: roșu, galben, verde și…

32 de minute ago

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

o oră ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

11 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

11 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

12 ore ago

Citeste si: