Categories: Ştiri sănătate

Florin Piersic, operat de urgență! Ce a păţit actorul după un spectacol

Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol la Cluj-Napoca. Actorul s-a simțit rău și a ajuns imediat pe mâinile medicilor.

În timpul ultimului spectacol susținut pe scena teatrului din Cluj, starea de sănătate a actorului s-ar fi înrăutățit. Publicația locală foaiatransilvania.ro scrie că actorul a fost internat de urgență la spital.

Ulterior, Florin Piersic a fost operat de urgență. Ce au aflat medicii între timp? Sursa citată scrie că ar fi vorba despre o infecție. Din cauza ei, medicii au fost nevoiți să intervină în cel mai scurt timp. Sursa citată mai scrie și că intervenția chirurgicală a fost făcută la unul dintre genunchi, loc unde a fost localizată infecția. Mai mult de atât, aceasta ar fi fost realizată la Spitalul Militar din Cluj Napoca.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre starea actorului, în vârstă de 88 de ani.

Ce întâmplare tragică i-a marcat viaţa

Recent, Florin Piersic și-a deschis sufletul și a povestit una dintre întâmplările din viața lui care l-au marcat cel mai mult. În urmă cu mulți ani, actorul și-a pierdut sora de 15 ani pentru totdeauna.

Lucica avea doar 15 ani atunci când a murit înecată, în timp ce încerca să salveze o colegă de la înec în Prut. Momentul pierderii propriei surori a fost devastator pentru Florin Piersic, care își amintește și acum cât de greu a fost acea perioadă pentru el.

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Florin Piersic a mai povestit și cu alte ocazii care e marea dramă a vieții lui. A pierdut-o pe Lucica cu doar trei zile înainte de a împlini 15 ani. „Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat!”, și-a început actorul trista poveste. „Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, s-a întrebat Florin Piersic.

„Dacă aș fi între patru ochi cu Dumnezeu, L-aș întreba un singur lucru. Lucica, sora mea, care la trei zile înainte de a împlini 15 ani s-a înecat în Prut, dorind să salveze pe colega ei de bancă care striga «Ajutor, ajutor!». Toți au fugit de acolo, doar sora mea a rămas. Îmbrăcată, a sărit după ea. Pe acolo trecând un om, îi știu numele, a sărit în apă, prima pe care a pus mâna a fost Doina Puha, fata generalului Puha, colega de bancă a surorii mele…

Când a sărit a doua oară, după sora mea, n-a mai găsit-o… La 4 kilometri, niște pescari au găsit-o plutind. Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat! Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor. Aș vrea să-L întreb pe Dumnezeu: Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, a spus marele actor în timpul unui spectacol.

Drama cu care a fost nevoit să trăiască Florin Piersic și-a pus amprenta pe existanța sa. „Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor”, a mărturisit îndrăgitul actor.

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

23 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică