Categories: Ştiri sănătate

Moment de cumpănă pentru maestrul Florin Piersic, aflat în stare gravă la spital. Medeea Marinescu: „să ne rugăm”

Maestrul Florin Piersic este internat în spital și deși starea sa se menține stabilă, nu se pune problema externării în aceste momente.

Maestrul se află internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde își petrece sărbătorile de Paște. Medicii se tem să nu apară complicații, având în vedere și vârsta înaintată a maestrului, 88 de ani.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici. Oamenii s-au îngrijorat în privința stării de sănătate a actorului, astfel că au început să își pună întrebări despre cum se simte.

Medeea Marinescu: Toate gândurile bune și rugăciunile noastre sunt îndreptate către cel pe care îl iubim cu toții

„E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte, sau alergăm zgomotos spre o mini-vacanță, sau suntem pe un pat de spital.

Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic.

Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă.

Toate gândurile bune și rugăciunile noastre sunt îndreptate către cel pe care îl iubim cu toții.

Sănătate și speranță, dragă Florin! Tuturor, să aveți parte de sărbători luminate și liniștite! Paște fericit!”, este mesajul transmis de Medeea Marinescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Actorul Florin Piersic în spital

Actorul Florin Piersic își petrece Paștile la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca unde a fost internat în 30 aprilie, anunță Cluj24. El se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști de aici după ce a fost supus unei intervenții care a vizat stimulatorul cardiac pe care îl are implantat.

Starea sa de sănătate rămâne stabilă, fiind mai bună decât cea înregistrată în momentul internării, dar încă nu se pune, încă, problema externării, ținând cont de vârsta sa înaintată, 88 de ani, și de bolile asociate.

Florin Piersic a fost internat, inițial, la jumătatea lunii aprilie, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca pentru tratarea unei infecții la proteza unui genunchi, iar anterior actorul a efectuat și un control la Institutul Oncologic.

Recent Posts

Cine va primi o pensie mai mare cu sume cuprinse între 600 și 1600 lei din septembrie

Pensionarii cu mulți ani de muncă vor beneficia de creșteri semnificative ale pensiilor, între 600…

5 minute ago

O conversație banală cu fiica lui i-a distrus căsnicia

Căsnicie distrusă după dezvăluirea unui secret teribil. Un bărbat a avut parte de o surpriză…

34 de minute ago

Ce sume se dau și ce acte sunt necesare pentru pensia pe caz de boală

În România, conform legislației muncii și noii legi a pensiilor, anumite categorii de români vor…

o oră ago

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

13 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

14 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

14 ore ago

Citeste si: