Categories: Ştiri sănătate

Foametea va lovi planeta. Populația va fi înfometată mai mult ca oricând

Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO) a făcut o analiză a anului 2022. Indicele FAO urmărește modificările lunare ale prețurilor internaționale ale mărfurilor alimentare comercializate în mod obișnuit.

Foametea va lovi planeta. Populația va fi înfometată mai mult ca oricând

Pentru întregul an, indicele FAO al prețurilor la cereale a atins cel mai înalt nivel din ultimi ani, 2021 a fost în medie mai mare cu 27,2% fata de cel precedent. Porumbul a fost în creștere cu 44,1%, grâul cu 31,3%.

Și prețul uleiului vegetal este în creștere. Potrivit Capital, indicele FAO al prețurilor la uleiuri vegetale a crescut cu 3,3% în decembrie. Cotațiile mai slabe pentru uleiul de palmier și uleiul de floarea soarelui au reflectat cererea globală redusă de import, care ar putea fi legată de preocupările cu privire la impactul creșterii cazurilor de COVID-19. În 2021, indicele FAO al prețurilor la uleiurile vegetale a atins un maxim istoric, în creștere cu 65,8% față de 2020.

Indicele FAO al prețurilor la zahăr a scăzut cu trei procente față de noiembrie, atingând minimul din ultimele cinci luni, reflectând îngrijorările cu privire la posibilul impact al variantei Omicron asupra cererii globale. Anul trecut, prețurile la zahăr au crescut cu 29,8% față de anul precedent, până la cel mai ridicat nivel din anul 2016.

Conform sursei citate, prețurile la carne a fost în general stabil, dar pe parcursul anului 2021 în ansamblu, indicele a fost cu 12,7% mai mare decât în ​​2020.

Indicele FAO al prețurilor la produse lactate a fost singurul subindice care a crescut în decembrie, cu 1,8% față de luna precedentă, după ce cotațiile internaționale pentru unt și lapte praf au crescut pe fondul scăderii producției de lapte în Europa de Vest și Oceania.

Previziuni au fost făcute și de Baba Vanga

Celebra prezicătoare oarbă de origine bulgară și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria, a prezis că in anul 2022 foametea va lovi planeta.

Conform celebrei prezicătoare, 2022 va aduce dezastre naturale care se vor abate asupra omenirii, precum și posibile războaie și schimbări politice neașteptate. Să sperăm că previziunile sumbre ale profetesei bulgare nu se vor adeveri.

Apa potabilă va deveni o resursă din ce în ce mai importantă la nivel mondial, iar prețul acesteia va crește, deoarece va fi greu de găsit.

Baba Vanga: Omenirea va fi lovită de foamete severă

Oamenii vor trebui să mănânce gândaci, frunze și noroi pentru a supraviețui.

Ceea ce se va întâmplă pe mapamond va fi similar cu ceea ce vedem în filmele de groază. Invazia de lăcuste din Africa va afecta culturile și va duce la înfometarea populației si la conflicte armate între națiuni.

SUA vor înregistra în 2022 cea mai gravă secetă din istorie. În multe țări, culturile vor fi distruse, incendiile vor mistuii suprafete mari de pădure, râurile își vor reduce debitele foarte mult. Restul planetei va fi lovit de schimbari metero fara precedent, ploile vor fece dezastre de neinchipuit.

 

 

Recent Posts

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

11 minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

40 de minute ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

o oră ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

2 ore ago

Citeste si: