Respirația urât mirositoare provocată de usturoi este cauzată de conținutul de sulf, pe care organismul nu poate să îl digere și este eliminat prin respirație și transpirație.
Cel mai bun mod prin care poți să scapi de miros e să mănânci un măr, potrivit cercetătorilor de la Universitatea de stat din Ohio.
Oamenii de știință au testat cum diferite alimente influențează nivelul de sulf din organism, după consumul de usturoi crud și mărul a avut cel mai puternic efect de neutralizare.
O enzimă conținută de mere descompune sulful din usturoi și neutralizează mirosul.
Ceaiul verde, spanacul, pătrunjelul și menta proaspătă au, de asemenea, proprietăți de neutralizare al mirosului de usturoi.
Pentru cele mai bune efecte, mâncați unul din alimentele care neutralizează mirosul de sulf în timp ce mâncați usturoi.
Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…
Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…
Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…
Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…
Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…
Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…