Categories: Ştiri sănătate

Gabriela Firea: „Grupul de Comunicare Strategică a dezinformat populaţia şi a emis date pentru a crea panică şi haos”

Grupul de Comunicare Strategică (GSC) este organismul însărcinat cu informarea zilnică a populației privind evoluția pandemiei de coronavirus – Gabriela Firea acuză acest organism de dezinformare și anunță oficial că dacă social-democrații vor ajunge la guvernare acest organism va sugeri schimbări în structura sa.

„Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia. Presa a dezvăluit dezinformărilor lor, cifre care nu corespundeau şi date care erau comunicate către public, doar pentru a crea panică şi pentru a crea haos. Din păcate, acesta este Grupul de Comunicare Strategică şi aceea este comisia tehnică de luptă împotriva coronavirusului.”, a declarat Gabriela Firea.

Fostul primar al Bucureștiului menționează că în cazul în care PSD-ul va câștiga alegerile, aceastră structură va fi schimbată, la fel ca și Ministrul Sănătății.

Cum comentează Gabriela Firea evoluția pandemiei?

„Va exista o altă comisie care să lupte real cu coronavirusul şi nu doar să arunce întreaga povară către populaţie. Încă din primăvară, populaţia a fost cea vinovată, populaţia a fost cea certată, cea amendată, cea obligată să suporte restricţii diferite şi mai dure decât în Uniunea Europeană.

Acum aflăm, spune şi premierul, că bolnavii sunt vinovaţi că s-au infectat că nu au fost atenţi, dar vedem că sunt şi doi miniştri contaminaţi. Înţelegem că nici ei nu au fost atenţi!?

Sunt vinovaţi producătorii agricoli din pieţe şi sunt consideraţi principalii răspândaci, ca şi tinerii, ai coronavirusului.

Economia se prăbuşeşte, din păcate, sprijinul Executivului pentru HORECA, pentru HORA, pentru alte industrii care suferă acum foarte multe nu se întrezăreşte, sau măsurile sunt minimale şi nu au cum să compenseze pierderile din această perioadă.

Lucru cert, noi nu vom creşte TVA, nu vom creşte alte taxe şi alte impozite. Ne vom ţine de cuvânt cu tot ceea ce am promis şi este prevăzut în lege dublarea alocaţiilor şi ajustările cu procente semnificative la pensii.”, a mai adăugat Gabriela Firea.

Recent Posts

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

41 de minute ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

o oră ago

Vestea bună a zilei! Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pe sticlă. Unde îi vom putea vedea din nou și când

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care…

2 ore ago

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale și sănătatea inimii. Lidia Fecioru: „Dimineața și seara, 5 minute”

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale. Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu hipertensiunea…

2 ore ago

Ce trebuie să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Cum să depășești această experiență dificilă

Ce să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Un diagnostic de cancer este,…

3 ore ago

Citeste si: