Categories: Ştiri sănătate

Gabriela Firea, acuze incendiare. „Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19, ca să poată justifica organizarea alegerilor”

Gabriela Firea, acuze incendiare. „Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19, ca să poată justifica organizarea alegerilor”.

Această afirmație a fost făcută de Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook, după ședința social democraților din Sectorul 6. Prim-vicepreședintele PSD a spus că Guvernul Orban a schimbat procedura de raportare a cazurilor de Covid-19, „pentru a putea manevra informațiile”.

„Guvernul Orban măsluiește raportările COVID 19, ca să poată justifica organizarea alegerilor. Au schimbat procedura de raportare pentru a putea manevra informatiile. Noul sistem de raportare este folosit pentru ca datele transmise public să susțină afirmațiile mincinoase ale lui Orban, despre rezultatele măsurilor luate de guvern.
Bolnavii neraportați zilnic există, însă, și sunt înghesuiți claie peste grămadă în secțiile ATI care nu mai fac față și care ajung să omoare în loc să salveze vieți.
Specialiștii au adus dovezi clare despre modul cinic în care guvernul omite de la raportare un număr de cazuri, în zilele în care se depășește cifra de 10.000 de îmbolnăviri noi și le adaugă apoi, în zilele în care se fac mai puține teste și în care numărul cazurilor noi este mai mic.
Am analizat acest subiect grav la întâlnirea de azi cu social democratii din Sectorul 6, condusi de presedintele organizatiei, Gabriel Mutu.
Le transmitem tuturor locuitorilor din cartierele sectorului 6 : Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Giulesti, Ghencea, Brancusi, Regie, Giulesti Sârbi etc că îi vom reprezenta cu seriozitate în Parlament si vom fi vocea lor care să îndrepte, nu doar să semnaleze abuzurile”, este mesajul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea, acuze incendiare: „Nu vor testare, pentru a nu se ști numărul real de cazuri”

Prim-vicepreședintele PSD a mai declarat că se aștepta ca ministrul Sănătății să-și dea demisia, după tragedia de la Piatra Neamț.
„Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban : cainii latra, caravana trece! Adica pot crede si spune orice romanii, politrucii lui isi vad in continuare de scaunele moi, de incompetenta si coruptia din ministere.
Tataru trebuia sa-si dea demisia de la primele victime ale pandemiei! Pentru ca este incapabil sa aplice masurile salvatoare din Europa. Le stie, i s-au adus la cunostinta dar le ignora.
Nu vor testare, pentru a nu se sti numarul real de cazuri. Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul. Si el, si Orban care il mentine in fruntea Sanatatii, in vremuri atat de grele, sunt complici la toate dramele din aceste zile”, a mai afirmat Firea.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică