Categories: Stil de viaţă

Horoscop 1-15 februarie 2024 cu astrologul Cristina Demetrescu. Vezi ce zodii trec prin schimbări majore

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, emisiune de divertisment difuzată pe Pro TV, astrologul Cristina Demetrescu a realizat cele mai noi previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii februarie. Aceasta a lansat anumite avertismente de care ar trebui să ne ghidăm în perioada următoare. Predicții astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop realizate de Cristina Demetrescu pentru 1-15 februarie

Astrologul Cristina Demetrescu spune la ce să se aștepte nativii celor 12 zodii pentru următoarele săptămâni:

„Este o perioadă foarte bună, cel puțin până pe 8 februarie, să nu amânăm, dacă avem ceva de făcut, chiar și o hârtie, un drum de făcut, să deschizi o firmă, să vorbești cu cineva, să începi un proiect, este foarte important să le facem acum. După aceea, planetele se pun în cruce , dar evenimentele sunt pe o zonă de progres, însă ne raportăm la factorii colectivi. Nu se întâmplă din cauza noastră….”, afirmă astrologul pentru sursa citată.

Sursă foto: captură ecran Digi Matinal

Horoscop Cristina Demetrescu. Berbec

Dacă e aglomerat la serviciu, trebuie să ceară o mărire de salariu. Fie poate fi despăgubit în această perioadă, fie poate să primească un bonus. Poate să ceară o mărire de salariu atunci când își dă seama că, de fapt, raportul dintre muncă și salariu nu mai este în regulă.

Horoscop Cristina Demetrescu. Taur

Horoscop. Norocul vine de la drum lung, poate chiar și iubirea. Taurul este într-un punct al vieții lui în care se pregătește pentru un drum lung. Există o perspectivă foarte largă. Sunt acele evenimente care se întâmplă pentru toată viața. Este vorba despre proiecte pe termen lung.

Horoscop Cristina Demetrescu. Gemeni

Dacă există anumite situații nefavorbaile, acestea nu vor deveni mai bune. Este vorba despre o schimbare pe care Gemenii trebuie să o facă. Nu trebuie să aștepte să se schimbe ceva, că nu se va schimba. Din contră, lucrurile vor deveni mai apăsătoare. Pot exista cheltuieli.

Horoscop Cristina Demetrescu. Rac

Racul are nevoie foarte mare de libertate și din cauza aceasta, din cauza fricilor interioare, dă vina pe partener. I se pare că partenerul constrânge sau că este gelos sau posesiv. Lucrurile nu stau chiar așa. Este posibil ca Racului să-i fie frică și să nu se exprime suficient de bine, să își prezinte situația suficient de bine.

Horoscop Cristina Demetrescu. Leu

Este o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și concentrarea ar trebui să fie doar pe carieră și pe profesie. Pentru unii Lei mai pot apărea unele mici probleme de sănătate.

Horoscop Cristina Demetrescu. Fecioară

Fecioarele sunt cele mai binecuvântate în această perioadă din tot zodiacul, în sensul că găsesc veriga lipsă – un profesor, un mentor, un maestru, casa potrivită, locul potrivit, relația, iubirea potrivită. Fecioarele pot spune că au viața perfectă în perioada asta, după care vin alte probleme, dar măcar se relaxează.

Horoscop Cristina Demetrescu. Balanță

Balanțele vând, ori cumpără. Apar niște schimbări de proprietate, de mașină, pot accesa credite. Este vorba despre investiții pe termen lung. Unele se fac pentru suflet, pentru familie, altele se fac pentru că vor aduce bani în viitor.

Horoscop Cristina Demetrescu. Scorpion

Pentru Scorpioni apar foarte multe acte, documente. Semnează contracte, pot să semneze un act de căsătorie, pot să semneze și un act de divorț. Este o perioadă mai lungă și un proces mai complex. Se pot asocia cu cineva. S-ar putea să primească din partea partenerului o surpriză, un cadou.

Horoscop Cristina Demetrescu. Săgetător

Săgetătorii merg la interviuri, au proiecte profesionale care acum sunt foarte bine. Aspectele se negociază. Săgetătorul ar trebui să negocieze pentru că este pe un val de creștere. Se vorbește și despre bani, dar mai apar și câteva clauze cu care Săgetătorul ar trebui să fie de acord, fie de confidențialitate, fie de exclusivitate, dar merită să își asume aceste constrângeri.

Horoscop Cristina Demetrescu. Capricorn

Nativii sar peste etape în dragoste. Sunt puțin grăbiți. Îl au pe Marte care îi pune să dea repede la pedale și cumva se și plictisesc ușor. Este cea mai bună etapă din punct de vedere sentimental. Se aprofundează un pic relația în care sunt. Este și o perioadă foarte creativă. Cei care nu aleargă după iubire, măcar să alerge după propriile lor idei.

Horoscop Cristina Demetrescu. Vărsător

Vărsătorii nu doresc altceva decât liniștea căminului. Este un loc foarte departe, la capătul Pământului, undeva unde să își găsească liniștea.

Horoscop Cristina Demetrescu. Pești

În viața Peștilor e foarte multă aglomerație – prieteni, relații, evenimente pe care le organizează. Nu este cazul să refuze invitațiile, pentru că se întâmplă lucruri. Sunt situații care s-ar putea să-i inspire pe Pești, chiar să scrie despre aceste lucruri povești de viață. Este o perioadă favorabilă.

Recent Posts

Horoscop chinezesc. Anca Dimancea: Luna de Șarpe este destul de tumultuoasă

Specialistul în zodiacul chinezesc Anca Dimancea informează că luna Șarpelui, elementul Yin al Pământului, a…

9 minute ago

Fenomen EXTREM la începutul săptănânii. ANM a modificat prognoza

ANM a schimbat prognoza pentru luni, 20 mai. În cea mai mare parte a țării,…

28 de minute ago

Românii care s-au pensionat înainte de 2001 trebuie să știe ASTA. Vor avea o mare problemă la recalculare!

Începând cu septembrie 2024, românii își vor vedea pensiile majorate. Motivul se datorează recalculării veniturilor…

49 de minute ago

Horoscopul săptămânii: Zodii destinate să sufere în săptămâna 20-26 mai 2024. Vezi care este cheia pentru a trece peste această perioadă

Horoscopul săptămânii: Potrivit predicțiilor astrale făcute de astrologi, trei zodii sunt destinate să sufere în…

o oră ago

Leguma care scade colesterolul și protejează oasele. Reprezintă o adevarată comoară pentru sănătate

Legumele reprezintă un element de bază într-o dietă echilibrată și hrănitoare. În plus, scade colesterolul,…

o oră ago

Micul dejun care te va întineri. Restabilește prospețimea pielii

 Micul dejun nu numai că oferă energie pentru întreaga zi, dar dacă este selectat corect,…

2 ore ago

Citeste si: