Categories: Stil de viaţă

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Un eveniment UNIC

Cristina Demetrescu, astrolog, a făcut previziuni astrale pentru primele două săptămâni din luna mai. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Astrologul  a prezentat horoscopul pentru primele două săptămâni din luna mai. În emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV, astrologul a explicat la ce să se aștepte toți nativii din horoscop.

Potrivit astrologului, prima jumătate a lunii mai vine cu schimbări pentru toate semnele. Aceasta spune că nativii vor avea parte de un eveniment unic.

„Ceea ce urmează în aceste două săptămâni este un eveniment unic a lui 2024. Această Lună Nouă, pe zodia Taurului, cu Jupiter, cu Uranius, este ceva de care ar trebui să profite toată lumea”, potrivit Cristina Demetrescu. 

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Berbec

 

Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Venus, care este planeta iubirii, intră în domiciliul lui nocturn, în zodia Taurului și Marte intră în domiciliul său diurn, în Berbec. Energiile se reașează foarte echilibrat, atât din punct de vedere al femeilor, cât și al bărbaților. Este bine și pentru cupluri, și pentru relații, și pentru cei care vor să cucerească. Se așează lucrurile în ordinea lui. Energiiile sunt primare, instinctuale, dar se creează acolo ceva sănătos care poate să creeze chimii indestructibile.

Feminitatea revine într-o formă așa mai conservatoare. Femeia este mai pasivă și așteaptă să primească, pe când bărbatul devine mai masculin și pleacă la cucerit. Se manifestă un fel de luptă, spune astrologul.

Marele eveniment al următoarelor două săptămâni, va fii o lună nouă în zodia Taurului, pe data de 8 mai, și prinde din urmă conjuncția Jupiter-Uraniu. Există o explozie astrală de energie fertilă, în care fiecare sădește ce dorește și va culege roade, pe termen scurt, sau pe termen lung.

Marte intră în zodia Berbecului. Îl va face foarte luptător, în sensul bun. Nu mai stă pe gânduri, nu mai așteaptă termene, nu mai așteaptă nimic. Practic, pleacă la luptă și este foarte bine pentru că are ceva de făcut în această perioadă și poate să fie și recompenstă pentru lucrul acesta. Partea negativă, să nu înceapă un război pentru nimic. Să nu înceapă să stârnească un conflict pentru un lucru prostesc.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Taur

Taurilor poate să le meargă atât de bine, și în funcție de anvergura situației lor, să-și atragă dușmani sau chiar invidii. Unde este cazul, să fie mai discreți. Altfel trebuie să ne obișnuim că el trece cumva la un nivel următor. Pentru Taur, o mică recomandare: Să se ferească de răni în această perioadă, să nu se taie, să nu se înțepe.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Gemeni

Gemenii pot avea o mică dispută, un mic conflict sau o mică divergență cu un prieten. Grupul în care se află un geamăn, poate să devină ostil. Problema nu este niciodată grupul în care se află, problema este localizarea acelei persoane. A venit momentul pentru Gemeni să facă niște pași înainte.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Rac

Racii fac pași importanți, din punct de vedere profesionali, cu curaj.A valorifica o oportunitate, îi poate repoziționa pe Raci într-o altă Galaxie. Depinde de curajul lor.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Leu

Pentru Lei, dacă nu se bucură în momentul de față de succes, de noroc, profesional, dar nu numai, înseamnă că nu au făcut virajul care trebuie. Nu este nicio problemă, la intersecția următoare, aveți foarte mare grijă. După ce ies din sensul giratoriu, să nu se aștepte la un rezultat imediat. Leii nu primesc ceea ce se gândesc ei, se supără și renunță.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Fecioară

Pentru Fecioară, există posibilitatea unei cheltuieli, în perioada următoare. Aceste cheltuieli se referă la investiții și știu că au nevoie de banii aceeia pentru a-și cumpăra ceva important, atunci cheltuielile sunt bine venite. Să nu dea bani cu împrumut. Mai pot apărea mici pagube, dar acestea sunt doar amenzi de la Univers.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Balanță

Au foarte mult de recuperat. Universul tot așteaptă să le dea, numai că, ei nu pot să iasă din starea lor de comoditate. Trebuie să lupte pentru aceste daruri. Se pot confrunta cu un mic conflict, deși nu vor să intre în așa ceva. Pe de altă parte, au foarte mult de recuperat în această perioadă.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Scorpion

Previziunile pentru Scorpion nu sunt așa bune. La ei, pot fi unele intervenții chirurgicale, pot apărea boli profesionale, un accident, dar această poveste îi transformă în victimele perfecte și pot avea de câștigat de pe urma acestei situații. Rasturnări de situații. Fie obțin bani, fie îngroapă securea războiului datorită transformării Scorpionului în victimă. Scorpionul profită de pe urma acestei perioade.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Săgetător

Pe Săgetător, Marte în Berbec îi face foarte energici. Mulți se apucă de sport, alți Săgetători se apucă de cucerit. Pentru alții, care sunt mai creativi și pot folosi această energie în scop creativ, este o perioadă foarte epuizantă din care se rezultă ceva uni. Nu în ultimul rând, se pot valorifica profesional.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Capricorn

La Capricorni, s-ar putea ca tot balamucul să plece de la o mică avarie în caă, apartament, poate să fie vorba de o reparație, dar de la asta energiile se dau foarte mult peste cap. Pot apărea discuții, certuri. La tineri, ei vor să se distreze, au așa o mică euforie și ceva îi ține în loc.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenți la comunicare, au energie multă, dar pot face gafe. Atenție în ceea ce-i privește și la condus. Marte în Berbec îi poate duce la dorința asta de a conduce cu viteză, iar asta poate duce la accident. Mare în Berbec ne face mai vitezomani în această perioadă.

Horoscop 1-15 mai 2024, Cristina Demetrescu. Pești

Peștii pot învăța ceva în aceste două săptămâni sau pot asculta pe cineva care le vorbește cu multă înțelepciune. Se pot întoarce într-o relație tocsică, chiar cu riscul de a pierde bani.

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

35 de minute ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

o oră ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

2 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

2 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

3 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra