Categories: Ştiri sănătate

Horoscop 17 august 2023. Berbec, vei simți sprijinul celor dragi. Vărsător, ignoră micile supărări

Horoscop 17 august 2023. Berbec, vei simți sprijinul celor dragi, iar cei din  Vărsător sunt nevoiți să ignore micile supărări. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

Horoscop 17 august. Berbec
Vei simți sprijinul celor dragi, dar nu cele mai plăcute evenimente, care pot apărea la începutul zilei. Poate că trebuie să te gândești la noi tactici și să acționezi într-un mod diferit. Această zi este bună pentru activitate fizică.

Horoscop 17 august: Ferește-te de vampirii energetici

Horoscop 17 august Taur
Gândește-te la sănătatea ta și ferește-te de vampirii energetici. Acum este important să-ți păstrezi forțele, deoarece acestea pot fi epuizate brusc și nu vei dori să-ți asumi nimic.

Horoscop 17 august Gemeni
Îți organizezi singur odihna și buna dispoziție, dacă vrei. Invită pe cineva într-un loc frumos și distrați-vă, potrivit stiridiaspora.ro.

Horoscop 17 august Rac
Această zi îți va testa puterea. Poate părea că ajungi la limită, dar de fapt poți face mult mai mult și evenimentele zilei îți vor permite să arăți.

Horoscop 17 august Leu
Veți putea să te dedici muncii și să-ți întărești relația cu persoana iubită. Succesul afacerii tale va depinde de nivelul de înțelegere și sprijinul primit. Evenimentele din această zi îți pot afecta foarte mult imaginea.

Horoscop 17 august Fecioară
Activitatea excesivă poate dăuna muncii, deoarece astăzi există riscul să cheltuii toate resursele, după care va trebui să te forțezi. Nu vei face niciun bine, dimpotrivă, situația se va înrăutăți.

Horoscop 17 august Balanță
Această zi este perfectă pentru plimbare și pentru petrecerea timpului cu prietenii. Poți urmări serialul împreună și vă distanțezi de la problemele de muncă. Uită de treburile și grijile viitoare.

Sursă foto: Shutterstock

Horoscop 17 august Scorpion
Dacă te îndoiești de corectitudinea deciziei pe care o iei, ai încredere în sfaturile celor dragi. Cu siguranță nu te vor sfătui nimic rău, dar te vor ajuta să faci o alegere.

Horoscop 17 august Săgetător
Astăzi, succesul va depinde de flexibilitatea și capacitatea ta de a te adapta la noile condiții. Nu refuza ofertele profitabile, chiar dacă nu ai suficientă experiență. Poți pierde ceva util.

Horoscop 17 august Capricorn
Ca urmare a tacticilor corecte din zilele anterioare, vei avea un teren fertil pentru a începe noi afaceri. Ai făcut o treabă bună mai devreme, așa că acum trebuie doar să dai ultima tușă.

Horoscop 17 august Vărsător
Ignoră micile supărări care ar putea apărea astăzi. Este mai bine să taci încă o dată decât să-ți pierzi timpul și energia pentru a clarifica circumstanțele.

Horoscop 17 august Peşti
Cei dragi îți pot spune o mulțime de lucruri neplăcute, dar nu-i lăsa să-ți strice starea de spirit. Caută sprijin și cuvinte de susținere care să te ajute să rezolvi situația.

Recent Posts

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

22 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

51 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

o oră ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică