Categories: Stil de viaţă

Horoscop 18 – 24 martie. Mariana Cojocaru: „O zodie poate da nas în nas cu peștisorul de aur, care îi va îndeplini 3 dorințe”

Horoscopul pentru perioada 18-24 martie aduce o schimbare semnificativă în peisajul astrologic. Miercuri, 20 martie 2024, la ora 05:06, marchează debutul echinocțiului de primăvară, reprezentând adevăratul început al primăverii atât din perspectiva astronomiei, cât și din cea astrologică. Această trecere reprezintă încheierea unui ciclu astral de un an și deschiderea unui nou drum.

În această săptămână, evenimentele astrologice includ conjuncția dintre Soare și Neptun, zeul apelor și al mărilor, precum și poziționarea lui Mercur în Berbec. A treia întâmplare notabilă este echinocțiul de primăvară, moment în care Soarele părăsește zodia Pești și intră în Berbec. Aceste schimbări aduc un nou val de energie astromagnetică și vibrațională, care poate purifica și revitaliza gândirea noastră.

Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, potrivit astrologului Mariana Cojocaru, care a prezentat horoscopul în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Echinocțiul de primăvară face curățenie sau lumină în viața ta. Chestiuni lămuritoare sau de lămurit, beneficii la persoanele competitive. Competiția este esențială, depinde ce „sport de destin” practicați.

Taur

Cei foarte dezghețați vor fi susținuți de conjuncția Soarelui cu Neptun, dar și de progresiile solare la echinocțiu. Cei cu prieteni, cei care acceptă schimbarea ca fiind o provocare sau o mare provocare, și îmn carieră, dragoste sau pe zona sănătății atrag atenție, energie în cea de-a doua parte a săptămânii care vine.

Trebuie să fiți atenți la cum ați lăsat loc de bună ziua în toate relațiile dvs. Pot apărea bârfe, șicane, invidii. Trebuie să fiți cu actele la zi, pot apărea posibile controale. Unii se gândesc la schimbarea macazului, o nouă provocare, un nou loc de muncă, să faceți ceva altfe. Este o săptămână mare și importantă.

Gemeni

Cu Mercur în tranzit prin Berbec, antemergător la Soare, încercările se vor rezolvate cu istețime. Probe existențiale foarte serioase, unde tridentul – ca și armă – ajută. Este important cum îl folosiți. Câtă vreme cuvântul rămâne sfânt și nu este armă, nu rănește și jignește, lucrurile funcționează foarte bine.

Sunt momente în care, ca să pui punctul pe i, trebuie să spui răspicat. Nu ataca, nu fi critic, dar fi autocritic. Fiți atenți la ce spuneți și cum spuneți. Trebuie să existe o purificare substanțială. Seva de nou trebuie să curgă prin voi. Atenție la relația cu natura! Încărcați-vă de viața primăvăratică, aveți nevoie de asta.

Rac

Conjuncția Soarelui cu Neptun într-o zodie de Apă ne spune că există o acalmie și că se dezlănțuie ceva. E clar, un soi de înotat împotriva curentului, pe apă limpede care apoi se învolburează și trebuie să știți să stați pe ea.

În astfel de perioade eliminați carapacea veche și, până când apare cea nouă, sunteți foarte vulnerabili. Primiți un mesaj astral important. Poate fi liniște și apoi poate apărea un tsunami, chestiuni care pot fi de neevitat, la o primă vedere.

Leu

Una caldă, alta rece! Un soi de duș scoțian vă așteaptă. Leul nu iubește apa, ci soarele. Intrarea astrului în Berbec indică exaltare, după o încercare.

Fecioară

Așteptați-vă la polițe scadente și la propriu, dar și la figurat. Cu răbdarea lui Poseidon puteți trece și marea! Cert este că voi vreți să creați o punte, o trecere. Evenimente independente de voi care pot scăpa de sub control. La unii vor fi provocări ale destinului, iar alții le vor provoca conștient sau inconștient. Unele punți construite vor fi mentale, către ceva dorit.

Balanță

Echinocțiul de primăvară vine cu unele schimbări inerente, obligatorii, impuse sau declanșate de sus. Cineva apasă pe butonul roșu karmic. E vorba de soartă aici. Pentru Balanță și Berbec se spune că e o perioadă care ține de soartă, un an și jumătate calendaristic în care înccercările, probele sunt inerente.

Soarta spune „ce ți-e scris, în frunte ți-e pus”, iar destinul imediat vine și ne indică altceva. Dacă știm să muncim, să construim ceva, vom avea cu ce să plătim. Este o perioadă foarte interesantă pentru că anul este foarte important datorită sorții, și nu destinului. El doar vă mobilizează. Veți tura motoarele!

Scorpion

Luptă, luptă, dar să știm și noi! Secretele le înghite pământul și apoi se cutremură. E o perioadă în care discutăm despre taina existențială până la ceea ce ascundem. Se spune că secretele trebuie împământate. Noi provocări, noi exigențe, noi încercări ce se pot dovedi profitabile. Schimbări în carieră și la locul de muncă. Unii pot primi sarcini noi, alții pot închide ușa de destin sau le este trântită în nas. De acolo trebuie să apară altceva.

Săgetător

Sănătatea vrea să vă conectați sau să vă reconectați la ceva, la energia benefică a Universului. Unii se vor duce să își facă analize. E nevoie de o sursă de energie clasică, cum este partea medicală, alopată sau una care ține de natură. Sunt secrete ascunse, ca și la Scorpion. Este esențial să eliminați energia negativă. Dacă o acumulați și nu o rezolvați, ea se poate muta în taină de pe un organ pe altul. Ea trebuie eliminată mereu.

Capricorn

Luptați să dovediți ceva. Noul aflux energetic se vrea vânt din pupă! Cei cinstiți se vor bucura de beneficii. Ceilalți trebuie să soluționeze, mai întâi, o chestiune legată de conștiință, același lucru e valabil și la Săgetător. Atunci când te privești în oglindă, trebuie să fii mândru de tine. Este primăvară, nu mai poți ascunde gunoiul sub preș. Totul trebuie să fie proaspăt.

Vărsător

Venirea primăverii astronomice anunță aripioare la picioare pentru mișcare și zbor de destin, eficient cu profit și cu beneficii pe măsură. Aveți strategii bine gândite. Voi aveți nevoie de aripi ca la Pegasus. Trebuie să faceți distincție între calul alb, cel negru, sur și mustang.

Pești

Starea de spirit este cu extreme sau treceți de la extaz la agonie. Conturezi siguranța. Sfatul este ca, zilele următoare, datorită tranzitelor planetare, să beneficiați de afluxul lor de trecere. Unii vor materializa ceea ce au început luna trecută, definitivează ceva și încep altceva. Se pun bazele, temelia unui nou edificiu.

Poate fi un proiect, o idee, un gând care cer materializarea. Cei mai norocoși pot da nas în nas cu peștisorul de aur, care le va îndeplini 3 dorințe. Este important ce și cum cereți de la viață.

 

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

6 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

6 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

7 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

7 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

8 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

8 ore ago

Citeste si: