Categories: Stil de viaţă

Horoscop 2024: Acestea sunt zilele ghinioniste pentru fiecare zodie în parte

Anul 2023 s-a încheiat cu experiențe bune și rele pentru toate semnele zodiacale. Dar 2024 va fi și un an de învățătură pentru fiecare casă astrologică în parte, deoarece vine și el cu suișuri și coborâșuri și cu tranzite planetare care le vor influența pe fiecare dintre ele.

Din astrologie și în funcție de anumite mișcări ale astrelor, se poate stabili care vor fi zilele pozitive pentru a lua decizii ori cele încărcate de noroc și cele care vor veni cu energie contrară.

sursa foto unsplash

Astrologie: Acestea sunt zilele ghinioniste ale anului 2024 pentru fiecare semn zodiacal

2024 va fi un an care va avantaja exponențial unele semne. Altele însă vor fi influențate negativ. Aceste experiențe, departe de a fi eșecuri, ar trebui luate ca învățăminte. Cu toate acestea, toate casele astrologice vor avea zile ghinioniste.

Aceste momente vor fi cruciale pentru a te opri, evalua, reflecta și gândi înainte de a merge mai departe cu un proiect, o muncă sau o relație interpersonală. Aceste zile ghinioniste capătă această denumire din cauza influenței alinierilor planetare.

Berbec, 13 Aprilie

Berbec: întrucât 2024 va fi un an plin de provocări pentru Berbeci, deoarece stăpânul lor, Marte, va avea tranzite planetare stresante, acești nativi ai zodiei vor trebui să acționeze cu prudență pe 13 aprilie. Această dată trebuie tratată cu precauție, pauză și reflecție.

Taur: guvernatorul acestei zodii este Venus și va avea poziții tensionate în luna mai 2024. Potrivit horoscopului, cel mai prudent moment pentru Taur este data de 29 a acestei luni și va trebui să acorde o atenție deosebită relațiilor sale interpersonale și stărilor financiare.

Gemeni: mișcările lui Mercur, guvernatorul acestui semn, vor complica proiectele Gemenilor în luna iunie. Alerta de zi cu ghinion este activată pentru data de 7 a lunii. Ideal este să fii prudent pentru a evita neînțelegerile și problemele de comunicare.

Rac: nativii din acest semn guvernat de Lună sunt de natură sensibilă. Ziua de 21 iulie ar putea fi o zi extrem de tensionată și sensibilă, ceea ce i-ar putea determina să aibă o dispoziție schimbătoare și să aibă fricțiuni cu cercul lor social intim.

Leu, prudență pe 11 August

Leu: în plin sezon zodiacal al Leului, nativii din această zodie vor fi nevoiți să dea dovadă de prudență în fața provocărilor. Ziua de 11 august este o dată cu alinieri tensionate care ar putea afecta starea de spirit a acestor nativi și proiectele lor profesionale.

Fecioară: Soarele intră în Fecioară în luna august, dar schimbările drastice vor fi resimțite de nativi în septembrie. Ziua cu ghinion va fi 17 a lunii și va fi încărcată de complicații sau situații neașteptate. Ai grijă cu sănătatea ta.

Balanță: la finalul sezonului zodiacal al Balanței și deja sub semnul Soarelui în Scorpion, nativii Balanță pot experimenta tensiuni în relații și proiecte personale. Ziua cu ghinion va fi 30 octombrie. Fiți prudenți cu persoanele în care aveți încredere.

Scorpion: primele zile din noiembrie vor fi dificile pentru această zodie. Ziua cu ghinion pentru Scorpioni va fi 10 noiembrie. Marte și Pluton, planetele care îi guvernează, vor avea tranzite tensionate, iar influența se va vedea în conflicte și situații de putere.

Săgetător: Jupiter va avea un tranzit complicat în primele zile ale lunii decembrie: ceva cu repercusiuni pentru semnul tău. Ziua de 3 a lunii va fi o zi cu ghinion pentru Săgetători. Aceștia vor trebui să își calmeze anxietatea pentru a nu face greșeli pe care le-ar putea regreta.

Capricorn – 16 Ianuarie

Capricorn: nativii din această zodie știu că primesc în fiecare an în plin sezon aniversar, cu Soarele în semnul lor și cu o energie de reînnoire. Cu toate acestea, ei vor trebui să acționeze cu prudență pe 16 ianuarie. Saturn, stăpânul lor, se va afla într-o poziție dificilă în acea zi.

Vărsător: Uranus este planeta guvernatoare a acestui semn și aduce întotdeauna schimbări bruște. 22 februarie este o zi pe care Vărsătorii ar trebui să o trateze cu cleștele în mână și să evite ghinionul care vine cu ea. Data indică un aspect tensionat, cu situații neașteptate.

Pești: deși 13 martie nu va fi o zi cu ghinion pentru Pești, aceștia ar trebui să se oprească pentru reflecție și introspecție. Stăpânul lor, Neptun, îi va influența negativ pe nativii din Pești și ar putea avea parte de primele dezamăgiri din 2024, scrie sursa.

Recent Posts

Medici experți avertizează: Dacă observați aceste simptome, ar putea fi noua variantă COVID

Noua variantă COVID este KP.2, iar experții spun că este cea mai proeminentă tulpină la…

2 minute ago

Semnal de alarmă tras de medicii dermatologi: numărul bolnavilor de cancer de piele este în creştere

Medicii dermatologi atrag atenția că din cauza modificărilor climatice, expunerea excesivă la soare și pandemia,…

32 de minute ago

Alina Bădic, previziuni pentru săptămâna 12- 18 mai. „O perioadă plină de încercări”. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

Pentru săptămâna 12-18 mai, Alina Bădic vine cu vești minunate pentru Berbeci și Fecioare, care…

o oră ago

Ce pensie și indemnizație primește un erou al Revoluției din 1989. Peste 12.800 de români încasează o indemnizație specială

Zilele acestea, Casa Națională de Pensii Publice a oferit informații cu privire la pensia primită…

2 ore ago

Colțul de Rai din România desemnat „Destinația turistică a anului 2024”

Dino Parc Râșnov, Castelul Bran, Cetățile dacice din Munții Orăștiei sau Ținutul Mănăstirilor Bucovina se…

2 ore ago

Simptomele colesterolului ridicat la femeile de 40 de ani: Top 7 semne neobișnuite de niveluri ridicate de LDL pe mâini și degete

Impactul pe scară largă al colesterolului ridicat asupra femeilor după 40 de ani  nu este,…

3 ore ago

Citeste si: