Categories: Stil de viaţă

Horoscop 29 aprilie- 5 mai. Mihai Voropchievici dezvăluie zodia care va avea parte de o reușită excepțională. „Final fericit, într-o situație confuză”

Horoscop 29 aprilie – 5 mai 2024. Taurii să se aștepte la dezvăluirea unor secrete, Scorpionii vor avea parte de o reuniune familială, iar Vărsătorii se află într-un proces de transformare, care le va aduce un nou suflu.

Iată care sunt predicțiile astrale marca Mihai Voropchievici, pentru toate semnele zodiacale, potrivit antena3.ro.

Horoscop 29 aprilie- 5 mai. Berbec- Surpize plăcute

Berbecii au parte de o săptămână în care sunt acaparați de visare, de trecut, de amintiri frumoase, sunt pasivi, nu-i mai interesează familia. Totodată, sunt apăsați de emoții puternice pe care undeva vor trebui să le reconsidere. Încercați să reconsiderați o veche legătură. S-ar putea să aveți surprize plăcute.

Taur- Pot ieși la iveală secrete

Fecunditate! O întâlnire călduroasă și o situație care evoluează lent și în secret. Trebuie să vă așteptați la secrete care se vor dezvălui.

Gemeni- Situație financiară bună

Realizarea materială pozitivă pe care ei și-o doresc se datorează unui nou început. Pentru cei care sunt tineri și cu perspective de a schimba locul de muncă se recomandă întâlnirea cu o persoană mai în vârstă. Aceasta vă va ajuta să vă definitivați opțiunea pentru schimbarea respectivă.

Horoscop 29 aprilie- 5 mai. Rac – Dragoste și pasiune

O săptămână bună cu descoperiri pasionale. Există posibilitatea unei deplasări sau unei călătorii de scurtă durată. O întâlnire pentru cei care sunteți fără obligații, vă redă energia și dorința de a trăi după pofta inimii.

Leu- Stăpân pe situație

Forța activă pe care o aveți vă face să dominați situația, să fiți combativi iar acest fapt va aduce reușită. În plan personal aveți parte de rapoarte pasionale cu o forță de atracție fizică și magnetică care vă caracterizează în săptămâna următoare.

Fecioară- Analiză necesară

Are o săptămână în care să reflecteze alături de o persoană mai în vârstă și cu mai multă experiență sau alături de niște oameni extraordinar de bine cotați ca rang și poziție socială. Pentru cei fătă obligații se anunță o relație durabilă.

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Horoscop 29 aprilie- 5 mai. Balanță- Reușită excepțională

A apărut Cosmosul pe strada Balanței. Reușită în tot ce întreprindeți. Veți avea șansa de a aduce în viața voastră lucruri la care doar visați. Reușita va fi excepțională. Veți avea parte și un final fericit într-o situație care vi s-a părut destul de confuză. Cei fără obligații au parte de o obligație superbă care se poate concretiza cu fericire și recompensă printr-o uniune.

Scorpion- Reuniune de familie

O scrisoare, un telefon, o reuniune de familie. Comunicarea este foarte importantă pentru săptămâna următoare, cât și schimburile de idei pe absolut toate laturile și profesional și amoros. Apare o atracție mai mult intelectuală pentru voi, decât fizică. Dialogul va juca un rol important.

Săgetător- Furie și orgoliu rănit

Au o furtună în viața lor, săptămâna următoare. Sunteți bulversați de o situație, aveți orgoliul rănit, sunteți un pachet de nervi. Explodați, ajungeți la dispute și sunteți foarte furioși. Este recomandat ca această treabă să se rezolve în afara familiei. Să nu duceți acasă tensiunile acestea pe care le aveți și pe cât posibil să renunțați. Se impune multă înțelepciune în discuția pe care o aveți cu partenerul.

Horoscop 29 aprilie- 5 mai. Capricorn- Alegere de făcut

Trebuie să faceți cât de curând o alegere dar voi ezitați. Sunteți dualiști, vă îndoiți. Multă neliniște. O rivalitate cu o persoană vă pune în situația în care să cereți sfatul de la o persoană mai în vârstă. Trebuie să reflectați înainte de a reacționa.

Vărsător- Transformare

Transformarea se impune. E perioada de sfârșit de relație sau pentru cei care au încercat, numai eșec. E sfârșitul unei situații. Acceptați schimbarea în profunzime și veți trăi un nou suflu.

Pești- Loc nou de muncă

Începutul unei noi acțiuni. Loc de muncă nou, o profesie nouă, o activitate profesională reușită. Toate aceste lucruri conduc la o realizare materială pozitivă.

Recent Posts

Starea de sănătate a maestrului Florin Piersic. Anunțul de ultim moment al Ministrului Sănătății, Alexandru Rafila

Ministrul Alexandru Rafila a oferit o declarație cu privire la evoluția stării de sănătate a…

21 de minute ago

Alimentele care TOPESC grăsimea de pe burtă! Bucură-te de abdomenul mult visat chiar în această vară

Pentru a avea abdomen bine definit, majoritatea oamenilor vor trebui să reducă excesul de grăsime…

50 de minute ago

Casa de Pensii a inclus o nouă activitate ca vechme la pensie. Vor fi avantajați extrem de mulți români. Pensii mai mari

O nouă propunere legislativă recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură…

o oră ago

Vlad Ciurea atrage atenția asupra acestui fenomen care îi îmbolnăvește pe români: „Atacă direct sistemul nervos”

Deși avem acces la mai multe oportunități comparativ cu generațiile anterioare, tot mai mulți oameni…

2 ore ago

Ingredientul utilizat în prăjituri și băuturi răcoritoare care dăunează GRAV sănătății: distruge pereții intestinali

Înlocuitorul de zahăr E961 din industrie poate avea un "efect toxic asupra sănătății", potrivit unui…

2 ore ago

Epidemia care a provocat mii de victime în Europa, a ajuns în România. Simptomele care ar trebui să te trimită la spital de urgență

S-au înmulțit cazurile de tuse convulsivă și în România, în special în rândul copiilor, spun…

3 ore ago

Citeste si: