Categories: Stil de viaţă

HOROSCOP cu Camelia Pătrăşcanu. Un „tren planetar” va lovi mai multe ZODII în zilele următoare

Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrale pentru perioada următoare. Multe zodii sunt influenţate de o nouă configuraţie planetară. Potrivit acesteia, în zilele viitoare se formează „trenul planetar” uriaş, este ca o rază laser care ne luminează destinul.

Berbec

Berbecii pot face lucruri extraordinare prin propriile lor forțe, cu propriile idei și e bine să aibă curaj. Au trecut prin perioade de autoanaliză. Sunt avântați și au elan, că așa funcționează ei, dar oricât ar fi visele de mari nu este cazul să se rețină. Li se potrivește ceea ce vor să facă oricât ar fi de îndrăzneț, însă nu trebuie să se bizuie pe nimeni.

Taur

Taurii au motive să aibă încredere în ei. Ei pe ei se ridică și e bine să nu asculte la alții. Consumă destul de multă energie pentru a vindeca părți din biografia lor, din sufletul lor în care s-au strecurat fricile, neîncrederea, lașitățile și ezitările.

Gemeni

Energia Taurului este pentru Gemeni o energie vindecătoare care aduce pace, aduce liniște. Caută pacea și liniștea, de aceea în funcție de aceste criterii vor ști dacă să accepte sau să nu accepte unele propuneri.

În acest moment, zona socială este plină de planete, așa că pot să vină diverse propuneri, inclusiv de funcție, un rol mai important, să se implice în diverse acțiuni, dar au nevoie în același timp să se menajeze și să găsească un echilibru, cât fac pentru alții și cât fac pentru ei.

Rac

Energia fantastică a Taurului este legată de proiecte noi, speranțe, visuri și năzuințe către care se îndreaptă și își dăruiesc energia.

Foarte mulți Raci pot să-și dorească să se implice mai mult în proiecte sociale, că fac voluntariat, că-și ajută un prieten care are o acțiune, că intră în diverse grupuri, comunități și colectivități care militează pentru diverse activități. Vor să-și aducă contribuția.

Leu

Energia Taurului este o energie a victoriei, a reușitei, a punerii în practică a unor demersuri, planuri, proiecte, inițiative care încep să-și arate roadele. Au deja foarte multe elemente care le spun că sunt pe drumul bun, că pot câștiga chiar și bani din statut, din funcție, vizibilitate, reputație la care lucrează din plin.

Pot da lovitura. Prima parte a lunii mai este foarte valoroasă pentru Lei și pot avea sentimentul că au dat lovitura.

Fecioară

Este un moment de succes, care aduce și câștig material, dar este în primul rând un succes intelectual. Succesul acesta intelectual poate fi dat de acte bune care vin în sfârșit și care le dau posibilitatea să funcționeze, acte care atestă pregătirea lor, acte care încheie lungi demersuri unde au depus foarte multe hârtii și care se încheie în acest moment cu succes.

Balanță

Reușita poate fi a altei persoane, dar cumva are legătură și cu Balanța. Parte din acest succes curge cumva și către ele, pentru că e vorba despre partenerul de viața, copilul sau o altă persoană apropiată pe care au susținut-o. De asemenea, poate să fie o persoană din familie care le favorizează, fără ca ele să ceară sau să fi făcut ceva deosebit.

Scorpion

Succesul Scorpionilor este unul social, unul public și ține de imaginea lor. Orice întâlnire, orice prezentare în public poate să fie de succes prin contactele pe care le fac, prin  propunerile care li se înaintează sau prin parteneriatele care se pot naște de aici și care sunt extraordinare. Sunt remarcați pentru frumusețe, eleganță, eticheta impecabilă și amabilitatea pe care o au.

Săgetător

Energia Taurului aduce o foarte bună și lejeră organizare a muncii. Săgetătorii vor să simplifice munca. Unii ies la pensie, alții grăbesc o ieșire la pensie, dar în condiții avantajoase. Alți Săgetători își organizează în așa fel munca încât să nu mai simtă atât de multă presiune a timpului și sarcinilor.

Capricorn

Energia Taurului este fantastic de senzuală. Vor face lucruri doar dacă au chef. Capricornii vor să simtă mai mult savoarea vieții, unii pentru că se îndrăgostesc, alții prind drag de o anumită persoană care poate fi cineva apropiat. Capricornii nu trebuie să stea în rutină. Trebuie să se trezească la viață și să se uite un pic mai atent în jurul lor.

Vărsător

Vărsătorii au schimbări majore în locuință, dar și în familie. Casa este mare, bogată, cu evenimente, cu oameni, cu întâmplări, cu vorbe, cu planuri, cu proiecte. Se poate lucra în casă. Unii vărsători adaptează casa pentru a putea lucra de acasă. Pentru alții sunt schimbări familiale de decor pentru a fi mai confortabili și pentru a corespunde nevoilor mai multor persoane care vin.

Pești

Energia Taurului aduce multă inteligență în felul în care își administrează talentele și potențialul astfel încât să aibă un cadru administrativ și juridic limpede și clar pentru munca lor. Banii vin din acte bine făcute.

Recent Posts

De ce se umflă picioarele și gleznele. Alimentele care cauzează retenție de apă

Alimente și băuturi de la care ți se umflă picioarele. Umflarea picioarelor și a gleznelor,…

4 minute ago

Ce este pensia socială și de la ce vârstă poți beneficia de acest ajutor

Pensia socială. Știai că poți beneficia de o pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient?…

34 de minute ago

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric și combate guta

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric. Acidul uric este rezultatul descompunerii purinelor în organism.…

o oră ago

Se dau 15.000 de lei de la stat pentru aceste categorii de români. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Se dau bani de la stat. Statul oferă ajutoare financiare pentru cuplurile care doresc să…

2 ore ago

Alimentul care protejează neuronii și ajută în prevenția bolii Alzheimer

Alimentul care poate preveni boala Alzheimer. Creierul nostru este un organ complex și vital care…

2 ore ago

Citeste si: