Categories: Stil de viaţă

Horoscop RUNE 20 nov. Zodia asupra căreia vine vremea rea. „După orice distrugere urmează o refacere”

Horoscop RUNE 20 nov. Zodia asupra căreia vine vremea rea. Mare atenție!!!

Provenite din cultura etruscă sau greacă, runele sunt simboluri magice. Ele sunt folosite cu succes pentru a prevedea viitorul, pentru vindecare și pentru a intra în contact cu divinitatea.

În același timp, runele pot deschide poarta către subconștient și pot da curaj acțiunilor complicate.

Iată care sunt predicțiile runelor, potrivit sfatulparintilor.ro, pentru ziua de vineri, 18 noimenbrie, 2022.

Horoscop RUNE 20 nov: BERBEC- Succes

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Teiwaz arata succes daca ai convingerea de sine si determinarea sa lupti pentru ce iti doresti. Nu uita sa faci fapte bune pentru orice promisiuni facute pentru ca asta te ajuta sa iti sustii si hranesti sinele interior.

Tu esti capabil sa depasesti orice ciudatenie ce poate fi impotriva ta, daca te focusezi, daca crezi in tine, daca ai cunostintele solicitate si esti determinat sa reusesti.

TAUR- Confruntarea unor situații neplăcute

Runa etalata – WUNJO (cu fata in jos). Va fi nevoie sa confrunti unele situatii inainte de a te misca inainte si intr-o perioada mai buna a vietii tale.

Daca nu te simti in stare sa iei decizii acum, scrie cum te simti saptamanal si in maxim doua luni revizuieste-ti ce ai scris. Asta te ajuta sa iti vezi progresul si cum te-ai miscat mai mult spre zona in care sa iei deciziile necesare pentru o viata mai buna.

GEMENI- Progres fizic și emoțional

Runa etalata – Berkana : Aceasta runa indica pentru tine o perioada de crestere/succes in viata ta. Te simti bine, atat fizic cat si emotional. Cand lucrezi cu oamenii sa stii ca te afli intr-o faza de progres. Acum este un bun timp pentru studiu, pregatire si dezvoltare.

Dar nu uita, in plus fata de circumstante favorabile necesare pentru cresterea ta, eforturile personale iti sunt si ele necesare si semnificative.

Horoscop RUNE 20 nov: RAC- Nu ceda acum

Runa etalata – Eihwaz : Aceasta runa iti da un sfat valoros, anume sa manifesti acum rabdare si perseverenta si sa nu renunti la ceva ce ai inceput. Nu ceda, nu de indoi de tine sau de proiect ori relatie, pentru ca exista si necesitatea obstacolelor ca sa fii testat, nu ca sa renunti.

Trebuie sa inveti sa depasesti obstacolele, dar nu prin abandon ci prin propria judecata si rezistenta in fata lor. Intareste-ti viziunea in viitor in timp ce stai in prezent. Intuitiv vei sti care iti sunt cele mai bune decizii ca sa previi consecinte nedorite.

LEU- Învață să spui nu

Runa etalata – EHWAZ (cu fata in jos). Poti avea acum o incarcatura mai grea in viata iar alti oameni pot veni spre tine sa iti mai dea si alta incarcatura. Nu lasa aceste cerinte sa iti puna greutate pe spate si sa cari precum o camila. Trebuie sa stii sa refuzi cererile, altfel ramai fara energie.

FECIOARA- Vreme grea

Runa etalata – HAGALAZ : Runa germanica Hagalaz semnifica puterile elementale, semnifica conceptul de distrugere si este asociata cu grindina. Aparitia acestei rune anunta faptul ca sunt posibile zdruncinaturi in realitatea ta curenta, in munca in relatie sau mai ales in credintele tale.

Dar nu esti deloc neajutorat iar solutiile sunt total la indemana ta. Uneori ai nevoie de o grindina ca sa stii cat esti de puternic cu adevarat. Si dupa orice distrugere urmeaza o refacere cu rezultat mai bun ca inainte, moment la care vei intelege de ce a fost nevoie de ea.

Horoscop RUNE 20 nov: BALANTA- Învață să renunți

Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Kenaz aici arata ca poti crede ca o relatie sau prietenie este in descrestere. Poate ca este timpul sa infrunti acest adevar si sa te uiti dupa o noua cale.

Poate sa fie timpul sa dai drumul trecutului oricat de dificil este. Asta iti permite sa iti creezi un nou capitol al vietii.

SCORPION- Fii pregătit pentru orice

Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). Ca orice calatorie prin viata, cu obstacolele si provocarile ei, orice curent de apa are turbulentele sale, bolovanii sai, cascadele sale si chiar si zone linistite dar apa intotdeauna isi va atinge obiectivul de a ajunge la ocean.

Sa crezi ca si tu iti poti atinge scopurile dorite, dar fii si pregatit pentru orice situatie pe drum. Invata din tot ce intalnesti, fie ca este o cascada sau o oaza linistita.

SAGETATOR- Nimic nu este ce pare a fi

Runa etalata – NAUTHIZ : Acum si aici exista un mare invatator deghizat pentru tine ca fiind aducator de durere si limitare. Numai in cele mai negre clipe putem vedea cat de puternica este lumina ce straluceste din nou.

Este nevoie de curatare interioara si exterioara ca sa iti intaresti caracterul. Numai dupa intuneric, vom cunoaste si recunoaste lumina adevarata.

Horoscop RUNE 20 nov: CAPRICORN- Recunoașterea meritelor

Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Runa sugereaza ca ceea ce a fost ascuns s-ar putea sa iasa la suprafata iar asta sa provoace un cadou neasteptat.

Este timpul in care faptele tale bune din trecut pot fi recunoscute si recompensate. Nimeni nu te poate supara sau strica echilibrul decat daca tu ii permiti sa o faca.

VARSATOR- Nu te lăsa dominat

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Teiwaz indica faptul ca un fel de intelegere de afaceri sau discutie contradictorie morala va necesita spiritul tau competitiv. Vei avea nevoie sa lupti pentru cauza ta sau pentru ceea ce crezi cu determinare si minte ascutita.

Stai drepti pentru cei care sunt prea slabi sa stea drepti pentru ei insisi. Nu te lasa intimidat de cei care cred ca te pot domina si iti pot zdrobi spiritul.

PESTI- Mesaje importante

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum e un timp bun pentru comuicare, poti primi raspunsuri mult asteptate.

Asculta cu atentie, in special in vizite si intalniri, ce ti se spune, poate avea o revelanta importanta anume pentru tine.

Recent Posts

„Alimentul zeilor” cu mult calciu și magneziu care protejează intestinele și dublează performanța fizică

În încercarea de a obține rezultate pe cântar, mulți oameni se îndepărtează de dulciuri și…

23 de minute ago

Câte puncte vei primi pentru fiecare an de cotizare din anul 2027

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a lansat în Monitorul Oficial patru documente: sunt modelele…

53 de minute ago

Întâlnirea misterioasă de la Vatican pentru semnarea „unui nou pact mondial” și „un nou cod uman”

Papa Francisc a convocat la Roma circa treizeci de laureați ai premiului Nobel, precum și…

o oră ago

Patru zodii norocoase pe final de Mai. Fac bani din orice

În ultima lună a primăverii este bine să ai grijă de treburile familiale, însă la…

2 ore ago

Locul unic din România unde se spune că apa sărată ar vindeca toate afecțiunile. Apele au calități care echivalează cu sarea din Himalaya!

Indiferent că vorbim de munți sau de litoral, România se poate lăuda cu destinații feerice…

2 ore ago

Lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical

Medicul de familie are posibilitatea să ofere un certificat de concediu medical pentru 7 zile…

3 ore ago

Citeste si: