Categories: Stil de viaţă

Horoscop RUNE 6-12 Mai. Mihai Voropchievici: Zodia care trebuie să-și mobilizeze toate forțele

Horoscop RUNE 6-12 Mai. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru Săptămâna Luminată! O zodie este protejată de toate forțele malefice înconjurătoare din Univers.

Berbecii sunt pregătiți să susțină bătălii, dispute, au chef un pic de scandal. Runa le sfătuiește să rămână calmi deoarece totul se aranjează. Nu e nevoie să facă tevatură.

Pentru Tauri, runa îi previne că au vești bune. În săptămâna următoare vor primi un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani.

Horoscop rune 6-12 mai 2024. Gemenii sunt protejați de toate forțele malefice înconjurătoare din Univers. Orice lucru neplăcut va fugi de ei, așa că este cazul ca în cele șapte zile cuprinse între 6 și 12 mai să aibă mai mult curaj să facă tot ce își doresc.

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să dea necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă.

Leii se înconjoară într-o aură de mister

Leul se înconjoară într-o aură de mister. Au simbolul necunoscutului. Au o fire veselă, expansivă, radiantă, dar acum se pare că au obosit. Vor să fie doar ei cu Dumnezeu, în liniște.

Fecioarele sunt anunțate că vor da lovitura și se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Au o săptămână în care dau lovitura cu salturi rapide în viața lor.

Balanțele au fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Multe din lucrurile pe care le-au planificat în mintea lor, de-a lungul timpului, se vor concretiza abia de acum.

Scorpionii sunt pregătiți să se mute din casă sau din serviciu. În tot cazul, runa îi anunță că vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă în mod express.

Săgetătorii trebuie să își mobilizeze forțele

Săgetătorul a lăsat un pic greutățile săptămânii precedente, iar acum trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu.

Horoscop rune 6-12 mai 2024. Capricornii, truditorii zodiacului, au o săptămână plină de mesaje, de telefoane, de comunicare. Pot apărea chiar și scrisorile, chiar vechea scrisoare, scrisă de mână. Din toate mesajele, unul singur va fi extrem de important.

Vărsătorii sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Runa îi atenționează să fie extrem de prudenți în comunicare, în modul de a acționa.

Peștii au o săptămână cu simbolul dragostei. Se anunță o dragoste nouă, pasională. Cei care sunt deja cuplați nu vor face altceva decât să își reînnoiască jurămintele, a spus Mihai Voropchievici pentru Fanatik.

Recent Posts

Ce trebuie să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Cum să depășești această experiență dificilă

Ce să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Un diagnostic de cancer este,…

11 secunde ago

Cum arată femeia din spatele vocii de la „Ora exactă”. Cât au durat înregistrările pentru fraza celebră „la semnalul următor va fi ora…”/ VIDEO

Cum arată femeia din spatele vocii de la "Ora exactă". Află cât au durat înregistrările:…

30 de minute ago

Hipertensiunea arterială: complicații la nivel cardiovascular, al rinichilor și al creierului

Hipertensiunea arterială poate avea numeroase complicații asupra sănătății, afectând diverse organe și sisteme din corp.…

o oră ago

Horoscop rune 20-26 mai. Mihai Voropchievici anunță schimbări importante: Să se pregătească! Încep o viață nouă

Horoscop rune. Săptămâna 20-26 se anunță a fi una plină de evenimente neașteptate, cu schimbări…

2 ore ago

Ce este acupunctura: cum funcționează și când e recomandată. Care sunt riscurile asociate

Acupunctura este o formă de medicină tradițională chineză care implică inserarea de ace subțiri în…

2 ore ago

Candidat pe listele pentru Consiliul Local Sibiu, cu toată familia. Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor

Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor. Ioan Ştefan Zară…

3 ore ago

Citeste si: