Categories: Stil de viaţă

Horoscop Urania până pe 22 Martie. Zodiile cu o aură specială

Urania a realizat previziunile astrologice până pe 22 martie, moment în care Soarele  intră în zodia Berbecului, marcând echinocțiul de primăvară.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024 Berbec

Între 16 și 17 martie dimineața, mobilitate mentală, vivacitate, premise bune pentru comunicare, învățare, exprimare în public sau pentru deplasările curente. Berbecii își vor putea valorifica abilitățile lingvistice în domeniile de studiu sau în profesiile care impun excelența în cunoașterea limbilor străine, a gramaticii, a stilisticii, a retoricii.

În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va permite o frumoasă dezvoltare personală, o înflorire a inițiativelor și o materializare a multora dintre ipostazele de viață personală sau profesională pe care Berbecii le-au conturat în ultima vreme fără să fi avut atunci puterea sau curajul de a le pune în aplicare, ceea ce va da acestei perioade nota unui veritabil început de drum.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024 Taur

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, posibile tensiuni în familia din care provin Taurii, mai ales din seara zilei de 21 până pe 22 martie. Atenție la riscul unei decizii mai puțin inspirate ori la o constrângere pe care, cu puțină abilitate, o pot amâna, în rezoluția ei finală, pentru o perioadă mai convenabilă lor.

În principal, nu este bine să se intre în dispute disproporționate cu motivul care le stârnește. Nu răspundeți la provocări. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară și introducând, până pe 19 aprilie, o binevenită notă de consolidare și învigorare trupească în sectorul sănătății, motivată și controlată de factorii genetici și/sau karmici, dar alimentând și o serie de procese interioare născute din clocotul prezentului care îi neliniștește și îi derutează pe unii dintre cei născuți în zodia Taurului.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Gemeni

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, abordări energice, autoritare ale unor chestiuni profesionale care le vor permite multora să se facă remarcați în contextul unei întruniri oficiale (sesiune de comunicări, ședință de lucru, conferință, consultare).

Deloc armonică va fi însă dimineața zilei de 22 martie, când o serie de tendințe vor fi exacerbate (nevoia de afirmare cu orice preț, asumarea unor puncte de vedere riscante, ambalarea în controverse gratuite, abordarea emfatică a unor teme care vor atrage împotriva lor replici, critici sau chiar antipatie).

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Rac

Intre 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, Luna va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim aici și le va fi de folos prin aprofundarea unor trăiri și sentimente care astfel nu vor rămâne la stadiul de impresii superficiale și trecătoare; atenție la semnificația lor ori la vocația acestora de a le croi drum spre adevăr.

Cel mai critic moment va fi trăit în dimineața zilei de 22 martie, când, în afara impresiilor negative pe care le vor trăi, acești nativi ar putea fi puși în situația de a asista la derapajul de comportament al unei persoane particulare sau la luarea unei decizii de către o instituție prin angajații săi, cu impact asupra veniturilor sau a dreptului de proprietate asupra unor bunuri care îl va nemulțumi pe cel născut în zodia Racului.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Leu

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, schimbare de registru ca urmare firească a influenței Lunii asupra casei I a personalității celor născuți în Leu, care vor simți brusc că prind putere, că sunt, din nou, în formă. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară.

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, schimbare de registru ca urmare firească a influenței Lunii asupra casei I a personalității celor născuți în Leu, care vor simți brusc că prind putere, că sunt, din nou, în formă. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Fecioară

Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, concentrarea pe chestiunile importante, reticențele în fața unor situații delicate îi pot transforma pe unii nativi în ființe rezervate față de prieteni.

Până pe 19 aprilie după-amiaza, el le va da nativilor șansa de a acționa energic și autoritar în privința chestiunilor financiare sau patrimoniale cu sau fără un conflict asociat, ceea ce le va permite să facă cel puțin un pas important pe calea rezolvării lor.

Din 22 martie, după ora 9:42′, Fecioarele vor da dovadă de înțelepciune, de răbdare, de metodă și de pragmatism, utile lor în relațiile parteneriale cu cei apropiați (soț/soție), cu colegii, cu asociații sau cu reprezentanții statului; gândire clară; propuneri logice, de bun-simț, care nu pot fi refuzate.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Balanța

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, posibilă situație specială care îi poate provoca sau chiar obliga pe nativi să adopte o atitudine tranșantă opusă celei susținute de unul sau mai mulți prieteni, alimentând, astfel, o dispută nu lipsită de accente tăioase, semn că blânda Balanță nu va mai face concesii.

În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând, astfel, Echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie, după-amiaza, acesta nu va fi cel mai indicat sprijin astral în rezolvarea unor chestiuni parteneriale.

Sursă foto: Playtech

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Scorpion

Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, seara, Scorpionii vor cădea într-un „conservatorism” greu de combătut, ei fiind acum interesați de trecut, de istorie, de tradiție, de cutumă, de obiceiuri, de aspectele perene ale vieții sociale, de valorile naționale, culturale și spirituale pe care și-au construit o ierarhie de criterii profesionale ba, mai mult, va fi chiar ostil înnoirilor, modelor și îndrăznelilor în toate domeniile.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Săgetător

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, mulți Săgetători nu se vor lăsa manipulați și nici prea lesne convinși de ideile și soluțiile de viață la ordinea zilei. Opiniile lor ferme vor naște dispute iar schimbul de replici va fi dramatic, tăios și radical.

Din 22 martie, după ora 09:42′, va opera un context neplăcut legat de exercitarea profesiei sau a deciziilor ce decurg din funcțiile și atribuțiile publice ale Săgetătorilor; aceștia ar putea fi nemulțumiți de sarcinile primite, ar putea constata nereguli, ar putea să fie decepționați de o persoană sau de un eveniment care nu-și va atinge scopul în ciuda efortului depus de către acesta.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Capricorn

Între 16 și 17 martie dimineața, comentarii banale pe teme curente de muncă și bani (încasări, salarizare, plăți, recompense pentru o activitate depusă în mod constant sau ocazional). Ar putea fi nevoie de un plus de informați privitoare la sănătate (afecțiune, medicație, tratament).

Din 22 martie, după ora 09:42′, Capricorn își vor dori să învețe, să afle lucruri noi într-un domeniu de interes personal (nu profesional) pentru care, pasionați fiind, vor face efortul de a acumula cât mai multe cunoștințe. Interesul lor se va îndrepta spre domeniile spirituale (filosofie, religie, psihologie, esoterism) dar, în egală măsură, și spre artă sau muzică.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Vărsător

Nu toți Vărsătorii vor avea chef de relații serioase, de trăiri profunde, de redefiniri ale personalități lor în funcție de valorile, pretențiile și așteptările unui partener de unde și fisura relațională care ar putea fi observată prin ironiile și formulările cu subtext ale Vărsătorului care vrea să dea, în acest fel, zice-se subtil, un mesaj de independență, de libertate și de neangajare.

Până pe 19 aprilie, după-amiaza, el va fi de un real ajutor celor care trebuie sau vor să învețe ceva, în funcție de vârsta și de statutul lor profesional, pe principiul că „nu-i niciodată prea târziu”.

Cea mai delicată zi va fi, însă, 22 martie, atunci, conturându-se norii unor dispute sau manifestări ostile. Soarele le va oferi unora susținere la examene, interviuri, concursuri, activități publice, deplasări și prezențe active într-un context oficial. Previziunile complete pot fi citite pe Libertatea.

Horoscop Urania până pe 22 martie 2024. Pești

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, axa celor două case ale sănătății va evolua sub semnul unor opoziții planetare pe direcția Leu/Vărsător, angajând, astfel, axa cardio-vasculară.

Mai delicată, va fi ziua de 22 martie, care va impune un mod de viață prudent, fără excese și riscuri, fără enervări și solicitări ale sistemului nervos central și periferic

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

4 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

5 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

6 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: