Categories: Stil de viaţă

Horoscop WEEKEND 1-3 martie 2024. Astrolog: Lasă amestecul de energii să te ghideze

Horoscop WEEKEND 1-3 martie 2024. Astrolog: Lasă amestecul de energii să te ghideze. Capricorn, încearcă să te focusezi pe aspecte importante. Berbec, Nu te îndepărtă din concentrarea pentru ce își dorește inima. Vezi ce aduce primul weekend al primaverii fiecărui nativ.

„Este primul weekend de primăvara, cu Soarele și Mercur în Pesti, în timp ce Venus și Marte încă se împrietenesc cu libertinul Vărsător. Pe măsură ce ne apropiem de ultimul patrar de Luna în Săgetător din 3 martie, reflectam la credințele noastre și ne pregătim să facem saltul măreț înainte, renunțând totodată la tot ce nu ne mai servește”, potrivit sfatulparintilor.ro.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Unele vise iți par imposibil de prins, cu excepția cazului în care te afli undeva intre doua lumi, cea reala în care trăiești și cea a nevăzutului unde tu evadezi des și unde iți pot trai visul desi el nu este materializat. Tu știi că ai o minte puternica, la fel și inima, dar nu ești sigur daca ești pregătit să încerci ceva nou și prea dificil de explicat altor oameni. Cu suficient tact și răbdare, orice poate fi obținut pe termen lung, dar ar fi mai înțelept să nu aștepți prea mult ci să folosești timpul de acum spre a avansa spre visul tău. Nu te îndepărtă din concentrarea pentru ce își dorește inima, indiferent cate alte treburi presante ai.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
În timp ce unele idei ți se pot părea exagerat de liberale pentru acest moment, le recunoști valoarea și utilitatea. Spre exemplu, mai mult de 90% din liceele din Franța au aparat de vândut prezervative. Iată o idee foarte liberala pe care mulți o pot combate dar și foarte utila. Totuși, ai nevoie să stai și să respiri, să iți tragi sufletul și să iți fie tie clar care iți este locul corect în lume, conștient și de limitările și de progresul actual al lumii în care trăim. Ți se poate da ocazia să te ai un nou rol de iubit sau iubita, dar scopul este să realizezi că iubirea nu este niciodată ceva prea mult de gestionat, altfel daca nu înțelegi asta poți deveni distant. Bucura-te de emoțiile ce apar din iubire și lasă orice alte analize și judecați la o parte.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tensiunea începe să crească în tine și poți simți cum apare frustrarea, incapabil să controlezi sau modifici limitările sistemului în care trăiești și a nevoilor tale din interiorul sau. Tu pretinzi și ai nevoie de ceva mai mult de la mediul și oamenii iubiți decât vei primi în aceste zile și în continuare. Sunt zile ale schimbărilor, cu provocări mari și experiențe emoționale intense ce te pot marca pe viață. Unii vei întâlni persoana visurilor, alții veți contempla ideea divorțului. Nu fă nimic pripit dar nici nu încercă să iți sufoci inima cu așteptări viitoare.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
În aceste zile iți creste tendință de a-ți caută inima și a găsi bucăți din suflet pe care le-ai lașat în urma ta și le-ai îngropat prea adânc în spatele unor circumstanțe trecute. Unele aspecte pot ieși la iveala, emoțiile pot reizbucni și tu trebuie să iți îmbrățișezi toate părțile personalității tale exact așa cum sunt, conștient că de susținerea pe care o primești de la oamenii dragi. Este timpul să te gândești la tine, în moduri care nu îi încurcă pe alții cu nimic dar iți permit tie să ramai parte din lumea reala și a tuturor satisfacțiilor materiale pe care le cauți. Deci nu izolarea e ideea. Menține-te cu picioarele pe pământ și mergi spre obiectivele tale pas cu pas.

Vărsător, ai nevoie că de aer de mai mult timp petrecut acasă

sursa foto arhiva doctorul zilei

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
În perioada aceasta, nu este cel mai bun moment pentru a pastra orice secret ascuns, în special daca încerci să crești în cariera pe poziții mai înalte sau să iți deschizi noi afaceri care iți pot duce numele într-o zona de expunere publica. Așteaptă pentru momentul potrivit că să acționezi. Desi unele mișcări pot părea manipulatoare și nereale, ele pot fi și necesare fata de oameni care nu se opresc din a-ți fura energia. Eliberează-te de oricine e nevoie și mergi spre relații noi și legături noi care te fac mai puternic în viitor.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Este evident că unele acțiuni nu ai dus la obiectivele pe care doreai să le atingi, dar bunul simt nu te-a înșelat niciodată până acum. Cu toate acestea, asta nu înseamnă să iți lași mintea să preia controlul și să facă inima și sufletul să tânjească după lucruri pe care nu le vei avea, când idealul dorit de tine a fost îndepărtat de tine cu un motiv. Nu este ușor să accepți anumite limitări acum. Vei fi în stare totuși, după ce iți vei echilibra nevoia de a exprima cine ești printre oameni cu nevoia de a fi sincer fata de tine însuti în liniște și tacere.

Vezi ce aduce primul weekend al primaverii fiecărui nativ: Petrece timp alegând cu cine ești în jur

Horoscop weekend. BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)
Ești oarecum rigid în credințele și atitudinile tale dar te simți bine în pielea ta. Nefiresc de critic cu tine însuti, ar putea fi prea mult de dus daca și alti oameni intra în aceasta energie a criticii. Ai nevoie de un sistem puternic de susținere că să faci ceea ce ai dori să faci în maniera în care vrei să faci. Cunoscut pentru gura ta deșteaptă sau care face pe deșteaptă și pentru afirmațiile care chiar fac o diferență în lume, vei avea șansă să colaborezi cu cineva ce te ajuta să fii total funcțional din nou. Petrece timp alegând cu cine ești în jur, lașând egoul la intrare.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Pentru tine, se simte un sentiment de eliberare o data cu mutarea Soarelui în Pesti. Orice s-ar fi întâmplat recent, îl vei glorifica și vei face ceva grandios din asta, având și prieteni buni care să iți șuștină nevoile și să iți puna și întrebările potrivite în același timp. Mândru de tine și de realizările tale, tu știi că ai puterea de a schimba circumstanțele care au fost mai întunecate o vreme. Pune o lumina pe subiectele care te fac să te simți trist, inconfortabil și speriat. Cine știe ce vei descoperi?

Horoscop weekend. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Venus este instalata bine în Vărsător, facandu-te să te întrebi daca ai fost creat prin naștere sau prin magie. Este o perioada incredibila în care Săgetătorii se pot îndrăgosti sau poți ieși dintr-o stare de indragosteala, punandu-și întrebări fundamentale care i-au ținut legați de anumite persoane din viață lor. Este imposibil să te separi total de moștenirea genetica și de toate acele lucruri care ți-au fost date o data cu nașterea ta. Învață despre practici și abordări noi, dar nu te așteptă să fii mai rapid decât ești.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Este imposibil să spui care emoții vor fi mai active decât altele în acest weekend, dar vor fi intense și destul de adânci. Cineva te-a zdrobit tare și în căutarea de informații sau persoane care să iți definească lumea și să iți facă lucrurile mai ușor de înțeles, te poți împiedică de același tipar personal din nou care a cauzat conflictul inițial. Vezi că este așa de ușor pentru Capricorni să iți uite înțelegerile sau la fel de bine cheile, portofelul sau telefonul. Încearcă să te focusezi pe aspecte importante și pe priorități, fară să iți pierzi capul doar cu teme de munca ce nu sunt chiar așa de importante precum credeai cândva.

Horoscop weekend. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Atât timp cât Venus este în Vărsător, deci până pe 11 martie, valorile neconventionalepot fi un pic cam mult exagerate și împinse în ochii tai fară vreun motiv suficient de logic. Unele subiecte necesita atenția și focusarea ta, că să te învețe despre lumea ta interioara pe care trebuie să o hrănești zi de zi. Daca alții iți dau suficient timp, iți vei reumple bateriile și vei reuși să schimbi circumstanțe că să ți se potrivească în cel mai bun mod posibil. Cu toate acestea, ai nevoie că de aer de mai mult timp petrecut acasă, independent de alții și cererile lor.

Horoscop weekend. PESTI (20 februarie – 20 martie)
Multe schimbări se tot petrec pe umerii tai și nu ești pregătit pentru toate în același timp. Prea multe se întâmplă în lumea ta și ai avut zile stresante care pot aduce răsturnări incredibile de situații, susuri sau căderi șocante. Da-ți spatiu să fii atipic, neobișnuit și diferit de restul. Cu cât ai mai multa libertate, cu atât iți vă fi mai ușor să comunici și să derulezi relații cu toți ce te cunosc profund. Citește și recomandările de mai sus despre ce să faci în acest weekend, practic și util.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

10 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

10 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

11 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

11 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

12 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

12 ore ago

Citeste si: