Categories: Stil de viaţă

Horoscop weekend. Portalul 5:5 aduce o transformare profundă în viața TA. Previziuni pentru fiecare zodie

În acest weekend vom avea parte de eclipsa de Lună, cu o Lună plină în Scorpion și sosirea Portalului 5:5, care deschide poarta pentru o transformare profundă în viața ta. Este un weekend în care vei trăi emoțiile la maxim, deoarece vom încheia sezonul eclipselor care a început în 2021, este momentul să renunți la relațiile care nu mai aduc nimic bun în viața ta și va fi începutul unor noi începuturi.

Este foarte probabil ca această eclipsă de Lună să aducă emoții puternice în viața ta, dar nu uita că închiderile sunt importante, pentru că deschid calea pentru noul care va veni. Iată ce îți rezervă astrele în horoscopul de weekend, în funcție de semnul tău zodiacal. Întreabă-te: cine erai acum 2 ani și ce ai realizat de atunci?

Berbec

În acest weekend va fi normal să vă simțiți nervos și ciudat, deoarece Luna plină în Scorpion vă va pune emoțiile la încercare. Profită de acest weekend pentru a reflecta la tot ceea ce ai realizat în ultimii doi ani, de când a început sezonul eclipselor, care se încheie pe 5 mai. Uită de muncă și de familie și dedică-ți aceste zile ție însuți. În dragoste, evită certurile cu partenerul, nu lăsa emoțiile debordante să îți strice acest weekend.

Dacă ascendentul tău este Berbec, eclipsa te va afecta în ceva ce îndeplinește un angajament care își încheie ciclul.

Taur

Este important ca în acest weekend să începi să te gândești la acele schimbări de obiceiuri pe care trebuie să le faci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Este timpul să începi să faci o activitate fizică care te va ajuta să te pui în formă. Se anunță o călătorie la orizont, poate împreună cu partenerul, ar trebui să faceți pasul cel mare și să încercați lucruri noi. Fiți deschis la noi experiențe.

Dacă ascendentul tău este Taur, această eclipsă de Lună anunță că s-ar putea să existe legături care se termină, care și-au împlinit deja ciclul și nu mai adaugă nimic bun în viața ta.

Gemeni

În acest weekend, emoțiile tale vor fi la cote înalte, deoarece încerci să începi un proiect pe care l-ai pus în așteptare; totuși, dacă începi ceva, trebuie să te angajezi să îl termini. Astrele îți cer să îți schimbi obiceiurile și modul de a acționa. În dragoste, este un moment bun pentru tine să îți asculți partenerul, pentru că el/ea încearcă să îți spună toate acestea de ceva vreme.

Dacă ai ascendentul în Gemeni, este momentul să pui capăt obiceiurilor proaste și să începi să te ții de rutină, deoarece ai nevoie de o transformare din interior pentru ca tot ceea ce ai manifestat să înceapă să se împlinească, mai ales ceea ce ține de sfera profesională.

Rac

Situația economică merge bine, pentru că în sfârșit ați reușit să vă gestionați mai bine și să fiți calm în privința finanțelor. Profită de acest weekend pentru a face o activitate artistică care te va ajuta să te conectezi cu tine și cu emoțiile tale. Acest sfârșit de sezon al eclipselor vă invită să reflectați asupra a ceea ce trebuie să abandonați pentru a deveni cea mai bună versiune a voastră. În dragoste, tu și partenerul tău veți fi foarte receptivi, așa că veți putea să vă exprimați emoțiile unul altuia, profită de acest weekend.

Dacă ascendentul tău este Rac, eclipsa te va afecta în dragoste sau în creație. Este momentul să renunți la ceva ce ți-ai dorit și nu te-ai dus.

Leu

În acest weekend, astrele te favorizează și ești liniștit în toate domeniile, pentru că, dacă ai un partener, vei trăi o perioadă de neuitat. Totuși, dacă ești singur, în acest weekend carisma ta te va face irezistibil, așa că intri într-un ciclu perfect pentru a găsi dragostea vieții tale.

Dacă ai ascendentul în Leu, în această etapă se închide un ciclu în ceea ce privește problemele de familie, s-ar putea să fie ceva ce căutai și care în sfârșit începe să se așeze la locul lui.

Fecioară

În acest weekend ar trebui să fii relaxat și să încerci să renunți la problema economică care te-a stresat. Universul lucrează deja în favoarea ta, trebuie doar să ai răbdare și să începi să curgi. Încearcă să meditezi, să faci mișcare, să te bucuri din plin de acest weekend.

Dacă ascendentul tău este Fecioară, eclipsa îți va deschide calea pentru a începe să ai o comunicare mai bună, adică să începi să spui sau să ți se spună lucruri care trebuie dezvăluite.

Balanță

În acest weekend ar trebui să încetezi să mai fii puțin Balanță, pentru că acel flirt pe care îl faci de obicei pentru distracție sau pentru amuzament, poate răni sentimentele altcuiva, mai ales în aceste zile intense de Lună plină în Scorpion, acasă, lucrurile se pot complica și ele, încearcă să nu răspunzi la stresul și nervozitatea pe care ți le va provoca această mișcare astrologică.

Dacă ai ascendentul în Balanță, eclipsa aduce schimbări în modul în care îți câștigi banii. Este posibil să apară un nou mod de a câștiga bani, cu care te vei simți mult mai confortabil; ar putea fi vorba de un nou loc de muncă la orizont.

Scorpion

Chestiunile financiare se îmbunătățesc și asta vă face să vă simțiți mult mai liniștit; cu toate acestea, astrele vor să lucreze cu dvs. la modul în care vă vedeți și vorbiți cu dvs. Nu ești o fată gri. Astrele te invită să reflectezi la locul în care te aflai acum doi ani și la toate lucrurile pe care le-ai realizat și la cine ai devenit. Închideți ciclul și lăsați în urmă acea parte din voi care vă face să vă simțiți nesigură. În dragoste, pregătește-te pentru că acea persoană specială este deja mult mai aproape decât îți imaginezi.

Dacă ascendentul tău este Scorpion, eclipsa îți va reaminti să nu te mai gândești atât de mult la ceea ce vor alții și să te concentrezi pe ceea ce îți dorești tu.

Săgetător

Te afli într-un moment financiar și fizic foarte bun, datorită faptului că îți schimbi obiceiurile și îți asumi controlul asupra rutinei de muncă și de exerciții fizice. Cu toate acestea, această eclipsă îți va scoate la suprafață emoțiile, așa că vei dori să găsești modalități de a-ți comunica sentimentele și nevoile prietenilor și partenerului tău.

Dacă ascendentul tău este Săgetător, eclipsa te va atinge în inconștientul tău pentru a te invita să faci un exercițiu de introspecție pentru a pune la îndoială acele convingeri profunde de care te-ai agățat mult timp și de care te-ai agățat chiar dacă ar putea fi greșite.

Capricorn

Săptămâna aceasta astrele te favorizează, așa că este momentul să începi să manifești tot ceea ce ai visat. Capri, ai puterea de a realiza tot ceea ce îți propui, pentru că drumurile se vor deschide în calea ta. Profită de acest weekend pentru a reflecta și a recunoaște toate realizările tale și pentru a le aplauda, nu mai fi atât de dur cu tine și fă-ți un cadou frumos, îl meriți. În dragoste, profită de aceste zile pentru a-i arăta acelei persoane ceea ce simți. Încearcă să fii mai expresiv, lasă-te purtat de pasiune din când în când.

Dacă ascendentul tău este Capri, eclipsa te va atinge în grupurile din care faci parte, pentru că este posibil să nu te mai simți bine în grupul tău de prieteni și să decizi să te îndepărtezi.

Vărsător

Ai muncit din greu pentru a-ți schimba viața și modul în care o vezi și o înfrunți; felicitări, Vărsătorule! Universul a observat efortul tău și este hotărât să te răsplătească, astfel că efortul tău se va transforma în bani; fă tot posibilul să îi investești în ceva care nu este de prisos, ci în ceva care să aibă un impact direct asupra noilor câștiguri și a bunăstării tale.

Dacă ascendentul tău este Vărsător, proiectele sau munca la care ai lucrat se vor încheia, ceea ce te va determina să cauți ceva mult mai bun.

Pești

Ai grijă la emoțiile care se manifestă în acest weekend. Dedică-te meditației, fă o muncă de introspecție, încearcă să îți recapeți echilibrul în emoții, continuă să faci mișcare, practică yoga, vorbește cu o persoană de încredere. În dragoste, acea persoană specială cu care te întâlnești ți-a demonstrat că te iubește și că este cu adevărat interesată de tine, însă indecizia ta ar putea sfârși prin a o îndepărta.

Dacă ascendentul tău este în Pești, eclipsa îți va aduce ceva ce trebuie să începi să rezolvi și să schimbi, ceea ce ar putea fi ceva legat de studii sau de călătorii în străinătate.

Sursa: Horoscopos

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

2 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

2 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

3 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

3 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

4 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra