Categories: Ştiri sănătate

Ipoteză șoc în cazul morții Mădălinei Manole. ”Criminaliști care au cercetat cazul, au spus că este omor!”

Mădălina Manole, îndrăgita cântăreață s-a stins din viață acum 11 ani. A ales să-și pună capăt zilelor, chiar de ziua ei, la 43 de ani. 

În anul 2010, pe 14 iulie, Mădălina Manole și-a găsit sfârșitul după ce ar fi băut o sticlă de Furadan. Este o substanță chimică foarte toxică ce a ucis-o pe loc. Moartea ei a fost un șoc pentru toată lumea, dar mai ales pentru familie, care a susținut tot timpul că artista nu s-a sinucis.

Acum, fratele artistei, Marian Manole, susține că e vorba de un omor, informație venită chiar de la anchetatorii care s-au ocupat de caz.

„Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta!

Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: «săraca, era slabă de înger», «săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul», «nu avea credință destulă», «suferea după fostul soț», «era depresiva» și multe altele!

Victima unei crime

Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a scris Marian Manole, în postarea de pe Facebook.

Fratele artistei crede cu tărie că Mădălina Manole nu s-a sinucis, așa cum au stabilit anchetele oficiale. El susține că, în urma cercetărilor făcute de către persoanele avizate și criminaliști, aceasta ar fi fost victima unei crime, a unui omor.

„Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai scris Marian Manole pe Facebook.

Și-a dorit redeschiderea dosarului

Și nu e prima dată când Marian Manole susține că, sora sa nu s-a sinucis. În 2020, el spunea că are noi dovezi din care rezultă că moartea Mădălinei nu a fost o sinucidere. El spunea că îi lipsesc banii pentru a redeschide dosarul și pentru a solicita noi cercetări pentru a-și demonstra ipoteza.

La vremea respectivă apela la fanii artistei pentru a strânge banii necesari în vederea redeschiderii dosarului.

„În tot acest timp am umblat peste tot, încercând să aflăm adevărul. Nu ne putem împăca deloc cu ideea că ea s-a omorât așa. Am găsit probe noi în acest dosar, probe care vor schimba cu totul situația. Însă, pentru a deschide acest proces avem nevoie de bani pentru taxa de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată. De aceea, am apelat la ajutorul fanilor Mădălinei, care știu că sunt mulți. Dacă fiecare donează 10 lei, ne va fi de un real ajutor”, spunea Marian Manole.

Recent Posts

O doctoriță celebră a murit subit la 48 de ani. Persoanele care au cunoscut-o sunt în stare de ȘOC

Cunoscutul doctor Donna Matthew a murit. Starcom Network News a anunțat că Dr. Matthew, în…

25 de minute ago

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

56 de minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

o oră ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

2 ore ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică