Categories: Stil de viaţă

Leacurile minune pentru mirosul neplăcut. Ai nevoie de doar două ingrediente

Leacurile minune pentru mirosul neplăcut. Mâinile tale miros a ceapă sau a usturoi după ce gătești? A fost descoperit un truc pentru a scăpa de acel miros urât. Tot ce ai nevoie sunt două ingrediente comune pe care orice gospodină le are în bucătărie. Iată ce trebuie să faci.

Trucul prin care poți scăpa de mâinile cu un miros neplăcut

Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Sarea și lămâia fac minuni

Poți curăța ustensilele de gătit cu lămâie și vor arăta ca noi. Aceasta te scapă și de mirosul neplăcut din bucătărie sau de pe mobilă. Camera ta va fi parfumată toată ziua.

După ce ai curățat pește sau ai tocat usturoi, taie o felie groasă de lămâie și freacă-te pe mâini, inclusiv sub unghii, cu ea. Apoi, toarnă un pumn de sare de mină și freacă-te bine. La final, clătește-ți mâinile și vei vedea că ai scăpat de probleme.

Zațul de cafea

Tot ce trebuie să faci e să torni în palme zaț de cafea. Acest produs este mai puternic ca orice miros de ceapă sau usturoi. Clătește-te apoi cu apă caldă și folosește apoi o cremă hidratantă, să îngrijești pielea uscată. Este indicat să faci din când în când un peeling cu cafea.

Apa de gură

Aceasta conține alcool și substanțe dezinfectante, precum și uleiuri mentolate care ajută la dispariția mirosului urât de pe mâini. Pune substanța pe o dischetă de vată și tamponează mâinile câteva minute.

Dacă ai gătit cu ardei roșii iuți și a trebuit să îndepărtezi semințele, mai întâi pune două picături de ulei pe degete și apoi taie ardeiul. Uleiul nu permite substanțelor din ardei să rămână pe mâini. Ai grijă, evită contactul cu ochii cel puțin 30 de minute.

Trucul cu bicarbonatul de sodiu

Pe lângă proprietățile sale miraculoase pe care le putem folosi la gătit și la curățat, acesta te scapă de toate mirosurile neplăcute. Tot ce trebuie să faci este să freci mâinile câteva minute cu bicarbonat și să le clătești cu apă. Nu uita să folosești o cremă de mâini hidratantă sau un ulei de corp.

Recent Posts

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

28 de minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

57 de minute ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

o oră ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

2 ore ago

Citeste si: