Lidia Fecioru recomandă un ceai de slăbit cu efecte rapide: „Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 de kilograme”. Se face din doar câteva ingrediente pe care, cu siguranță, le ai în casă.

Lidia Fecioru recomandă un ceai de slăbit cu efecte rapide și cu siguranță vei obține rezultatul scontat. Lidia Fecioru a început cura cu acest ceai în momentul în care a ajuns să cântărească 90 de kilograme.

Cu toate acestea, ceaiul la care face referire Lidia Fecioru nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a recomandat, în rubrica „Leacul Zilei” din emisiunea „Adevăruri Ascunse” un ceai de slăbit cu efecte rapide.

Ceaiul cu care a slăbit Lidia Fecioru

„Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus şi spuneam că eu nu sunt grasă. Am început să mă iubesc şi am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă şi arătam ca o omidă. Soţul meu a zis că arăt ca o vacă. Şi i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi şi voi divorţa. Aşa am făcut, m-am iubit pe mine”, a povestit aceasta.

Apoi a urmat regimul Demis Roussos, e dietă disociată. Treptat, au început să apară şi rezultatele.

„În regim era aşa: trei zile de proteine animale, trei zile de proteine vegetale şi trei fructe… Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le-am băut şi nu le beau nici acum, şi fructe. Într-adevăr, erau zile când organismul simţea nevoia şi era logic. Atunci luam câte un cubuleţ de ciocolată neagră, care ţinea locul şi de cofeină şi de dulce. Noi avem nevoie de glucoză şi e logic, sângele avea nevoie…”, a explicat bioenergo-terapeutul într-un interviu pentru Irina Reisler.

Ceaiul consumat de Lidia Fecioru

Totodată, pe timpul curei de slăbire, a consumat şi un ceai natural, pentru care nu ai nevoie decât de trei ingrediente, care trebuie consumat pe stomacul gol.

„E un ceai bun, diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betişor de scorţişoară, cinci frunze de dafin şi se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic. Se bea câte o ceşcuţă pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire şi la arderea grăsimilor. Au contraindicaţii. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează şi copii până în şase ani”, a explicat Lidia Fecioru.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

8 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

8 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

9 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

9 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

10 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

10 ore ago

Citeste si: